Ο 47χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα συγκεκριμένα στοιχεία ύστερα από εισαγγελική διάταξη για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του κοινωνικού συνόλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου: « Σε συνέχεια του από 02-12-2011 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών - εφηβικών τμημάτων, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια στο Ρέθυμνο, δίδονται στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Σειραγάκη Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή».
Σύμφωνα με το cretalive.gr, o κατηγορούμενος Νίκος Σειραγάκης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στις αρχές της εβδομάδας. Κατά την απολογία του παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις οποίες επιχείρησε να δικαιολογήσει ως μια διαδικασία «μύησης» για την ολοκλήρωση των νεαρών.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ,ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ?ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΤΥΧΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.