Σοκαρουν οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού της Καλαμάτας

Ο δολοφόνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο!
Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Καλαμάτας για τη στυγερή διπλή δολοφονία του πατέρα και του δίχρονου γιου του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και την αυτοψία στον χώρο του εγκλήματος προκύπτει ότι ο δολοφόνος του 35χρονου Αλβανού υπηκόου και του 2χρονου γιου του βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τον 35χρονο.
Επίσης, φαίνεται να τον πυροβόλησε εν κινήσει, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει στο αρδευτικό κανάλι, μαζί με τον δράστη, τον νεκρό από τον πυροβολισμό, Φιλίπ Μεζάι, και το αγοράκι του....
Το παιδί κατά πάσα πιθανότατα ήταν ζωντανό. Ο δράστης ή οι δράστες όμως, αφού απεγκλωβίστηκαν
από το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο, το έσφαξαν με μαχαίρι.
Από την ιατροδικαστή έρευνα προκύπτει ότι αιτία θανάτου του 35χρονου ήταν «οι κακώσεις κεφαλής από βολίδες κυνηγετικού όπλου» και του παιδιού «η κάκωση διά τέμνοντος οργάνου στη λαρυγγική χώρα».
Μέχρι στιγμής, πάντως, οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.