Προσπάθησε να ληστέψει... τράπεζα που είχε κλείσει

Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 57χρονος άνδρας στη Γερμανία, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει.... μία τράπεζα που είχε κλείσει και αντ’ αυτού, «αρκέστηκε» στο να ληστέψει μία περαστική. Ο άνδρας είχε επιχειρήσει να εισβάλει στην τράπεζα με ένα ψεύτικό όπλο τον περασμένο Μάιο, αλλά συνειδητοποίησε ότι στο κτήριο δεν στεγαζόταν πλέον η τράπεζα (είχε μετακομίσει τις υπηρεσίες της σε άλλο κτήριο εδώ και αρκετά χρόνια) και το μόνο που είχε μείνει ήταν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.
Την ώρα της υποτιθέμενης ληστείας, περνούσε από την περιοχή μία γυναίκα. Αρχικά της ζήτησε 10.000 ευρώ και τελικά την ανάγκασε να βγάλει 400 ευρώ από το μηχάνημα. Στη συνέχεια διέφυγε με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο λίγο αργότερα εγκατέλειψε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε το ψεύτικο όπλο, γεμάτο από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.
Στο δικαστήριο αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του και να προσθέσει την 23η καταδίκη στο ποινικό του μητρώο. Τονίζεται ότι η εφημερίδα Bild, τον αποκάλεσε ως τον «πιο ηλίθιο ληστή τραπεζών στη Γερμανία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.