Α.Ο.Κ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αλλά...

Κερδισε ο Εθνικος,ηττα για τα Αρφαρα,''στραβοπατημα'' και για τη Σπερχογεια.
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Παναγόπουλο μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του παιχνιδιού με τον Τ. Άγρα αύριο στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας. Οι Κυπαρίσσιοι υποδέχονται την πάλε ποτέ πανίσχυρη ομάδα των Γαργαλιάνων με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που σε συνδυασμό με τυχών απώλεια βαθμών κάποιας από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία, θα φέρουν την ομάδα πιο κοντά στην κορυφή.
Σίγουρα οι τρείς νίκες σε δεκατρείς αγώνες, να μην αποτελούν φόβητρο για την ομάδα με την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος (30 γκολ) όμως, τα δώδεκα γκολ που έχει δεχθεί η εταίρα ομάδα της Τριφυλίας στην Α’ Κατηγορία, (δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με τον Α.Ο.Κ, μετά τα 9 του Εθνικού Μελιγαλά), δίνουν ένα στίγμα για την άμυνα που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναγόπουλου. Μια άμυνα που προφανώς δεν χρίζει επιθετικής φλυαρίας και δεν δίνει περιθώριο στους γηπεδούχους να αφήσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα έχουν στο αυριανό ματς.
Με τον Εθνικό Μελιγαλά να εχει κερδισει στο Δώριο το Ασπρόχωμα ηδη με 1-0 καθώς και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας να επισκέπτεται τον ανίσχυρο Ηρακλή στο γήπεδο Παναγιώτης Μπαχράμης αύριο στις 18:00, ενώ η Ομόνοια κερδισε στο σημερινό παιχνιδι τον Αστέρα Αρφαρών με 2-0 κανοντας την εκπληξη.
Ο Α.Ο Σπερχογείας είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας στο παιχνιδι που εληξε ισοπαλο με 2-2.
Έτσι λοιπόν η ομάδα της Κυπαρισσίας, μπορεί με νίκη να "πιάσει" τον Αστέρα στους 27 βαθμούς και την τρίτη θέση έχοντας "ροκανίσει" την διαφορά στους -4 με την Σπερχογεία, (πήρε μόνο έναν  βαθμό αυτή την αγωνιστική) και με ένα άλλο, πλην νίκης, αποτέλεσμα του Ολυμπιακού Καλαμάτας, να τον αφήσει στην τέταρτη θέση, συγκατοικόντας στην τρίτη με τον Αστέρα Αρφαρών.
Το παιχνίδι στη Κυπαρισσια,θα διευθύνει ο Νίκας με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Τσοπανάκη.


"...αλλα..."
Τα παραπάνω αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, οφείλουμε να δικαιολογήσουμε και το αλλά όμως στον τίτλο του ρεπορτάζ μας. Ο Α.Ο.Κ εδώ και κάποια χρόνια, έχει την τύχη να οδηγείται (και πάλι) από μια διοίκηση σταθερή και αξιόπιστη. Μια διοίκηση την οποία αποτελούν υγιείς επιχειρηματίες της πόλης μας που αγαπούν την ομάδα, έχει την στήριξη απλών πολιτών αλλά και οπαδών που δίνουν από το υστέρημά τους, σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας.
Ακόμα και φέτος που η ομάδα δεν αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αρκετός κόσμος αγόρασε εισιτήριο διαρκείας. Επίσης σε κάθε εντός έδρας αγώνα εκατοντάδες κόσμου δίνει το παρόν καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου από το υστέρημά του, με μοναδικό σκοπό να μην αθετηθεί καμία συμφωνία διοίκησης-παικτών. Από πληροφορίες μαθαίνουμε ότι υπήρξαν παράπονα από κάποιους παίκτες για οφειλόμενα… 10 ΗΜΕΡΩΝ. Όταν έχει εξασφαλιστεί η διαμονή τους σε σπίτι με όλα τα πάγια έξοδα πληρωμένα, όταν οι μισθοί τρέχουν στο μέγεθος που έχει συμφωνηθεί πάντα, κανονικά χωρίς περικοπές και τέλος όταν οι αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κάνει την αναμενόμενη διαφορά σε σχέση με τα παιδιά της περιοχής, που άλλα από χόμπι και άλλα με την φιλοδοξία να αναδειχθούν μέσα από τον τοπικό σύλλογο, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε προπονήσεις και αγώνα, δεν είναι δυνατόν να δημιουργούν εκ των ουκ άνευ πρόβλημα στην λειτουργία του συλλόγου. Ακόμα και σε ομάδες Α’ Εθνικής βλέπουμε ότι οι παίκτες κάνει να λαμβάνουν και πολλές φορές λαμβάνουν έναντι και μάλιστα, με καθυστέρηση πολλών μηνών. Στην Κυπαρισσία όμως δεν συμβαίνει αυτό.
Σίγουρα οι απαιτήσεις της ομάδας δεν αντιστοιχούν σε αυτές μιας μεγάλης Π.Α.Ε όμως αντίστοιχα, ούτε οι παράγοντες της ομάδας μας συναγωνίζονται πλοιοκτήτες, παράγοντες των Π.Α.Ε, ούτε οι προσδοκίες από την ομάδα μας είναι ανάλογες και φυσικά ούτε και η αγωνιστική δύναμη των παικτών μας είναι αντίστοιχη μιας Π.Α.Ε.
Ας δουν λοιπόν τι συμβαίνει στην περιφέρεια και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ας αναλογιστούν αν τελικά αξίζει τον κόπο να χαλάνε την εικόνα που έχει ο κόσμος, ο προπονητής αλλά και η διοίκηση γι’ αυτούς, ανακινώντας ζητήματα που δεν υπάρχουν με αφορμή μια τυχών καθυστέρηση δέκα ημερών στην καταβολή μιας προκαταβολής των αποδοχών του τρέχοντος μήνα.
Εμείς θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον προπονητή της ομάδας ο οποίος διέψευσε ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό και μας είπε για άλλη μια φορά ότι: "η διοίκηση κάνει τα πάντα για να παραμένει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παίκτες, απερίσπαστοι, να δουλεύουν για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά και κακώς αιωρούνται φήμες που μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.