Γωγώ Φαρμάκη: «Με πυροβόλησε επίτηδες»

Μία εντελώς διαφορετική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του πυροβολισμού της Γωγώς Φαρμάκη από τον φίλο της αδερφής της Όλγας, Αλέξανδρο Αγγλούπα, τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου. Η μικρή αδερφή του γνωστού μοντέλου συνέρχεται και προτού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δίνει μια πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς, όπου ανατρέπει τα πάντα.
Σύμφωνα με το «Πρώτο θέμα», η Γωγώ αρνείται ότι ο πυροβολισμός σε βάρος της ήταν ατύχημα και υποστηρίζει ότι ο σύντροφος της αδελφής της, την πυροβόλησε επίτηδες, ως αποτέλεσμα ενός καβγά. Διαψεύδει τις καταθέσεις του Αλέξανδρου Αγγλούπα και της αδερφής της και αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας .
Ουσιαστικά η αστυνομία έχει στα χέρια τους δύο αντιφατικές καταθέσεις. Η μία αδερφή αναιρεί όσα υποστηρίζει η άλλη. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του επιχειρηματία, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας δεν γνωρίζει για την κατάθεση της τραυματισμένης κοπέλας και προς το παρόν δεν έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις στην ασφάλεια. Ο επιχειρηματίας μετά την απολογία του, είχε αφεθεί ελεύθερος και χωρίς περιοριστικούς όρους από τον εισαγγελέα καθώς με βάση τα ως τότε στοιχεία δεν υπήρχε δόλος στην υπόθεση.
Πλέον, όμως, με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την κατάθεση της τραυματισμένης κοπέλας,, ανοίγει ένας νέος κύκλος ερευνών από την αστυνομία με σκοπό να εξακριβωθεί εάν τελικά πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα δολοφονίας.
Τέλος, η Γωγώ Φαρμάκη αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Το Kyparissia-News.Blog  έχει την τύχη να γνωρίζει και την Γωγώ και τον Αλέξανδρο Αγγλούπα.
Σε ότι αφορά την Γωγώ Φαρμάκη θα θέλαμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Δεν ζήλευε και δεν επιθυμούσε να ακολουθήσει τα χνάρια της αδερφής της και αγωνιζόταν δουλεύοντας σε διάφορες δουλειές (ως ταξιθέτρια ή και ως υποδοχή σε καφέ των νοτίων προαστίων) με σκοπό να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Δραματική σχολή όπου φοιτούσε, ενώ, είχε περάσει και από το Θέατρο των Αλλαγών.
Σε ότι αφορά τον κ. Αγγλούπα, σύμφωνα με τον συντάκτη του παρόντος σχολίου, πρόκειται για γόνο εύπορης οικογένειας με τον τίτλο του "κακομαθημένου" να τον ακολουθεί σε κάθε του κίνηση. Ίσως λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων σε επιχειρήσεις που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια ο πατέρας του, να κατέχει και νόμιμα κάποιο όπλο. Φαίνεται όμως δεν έχει την ωριμότητα που απαιτεί μια τέτοια κατοχή καθώς αστειευόταν συχνά με αυτό ενώ. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνωρίζουν αρκετά καλά, διέθετε και ένα όπλο τύπου μπρελόκ, με το οποίο αστειευόταν συνεχώς χωρίς να λαμβάνει υπ όψιν του το κίνδυνο που διέτρεχαν οι γύρω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.