Αλωνίζουν οι ληστές στη Δυτική Μεσσηνία

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η εγκληματικότητα στη Δυτική Μεσσηνία.
Οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με αδίστακτους κακοποιούς που εισβάλλουν στα σπίτια και βγάζουν όπλα στο δρόμο. Τις τελευταίες μέρες οι ληστές "χτύπησαν" σε Χώρα, Καλό Νερό και Σιδηρόκαστρο. Στη Χώρα έστησαν καρτέρι σε 64χρονο ιερέα. Επέστρεφε στο σπίτι του από το καφενείο γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής όταν του επιτέθηκαν 3 άτομα και τον χτύπησαν αποσπώντας του το πορτοφόλι με 100 ευρώ και το χρυσό σταυρό του.
Στο Καλό Νερό τα ξημερώματα του Σαββάτου
οι ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ανδρόγυνου και άρπαξαν 700 ευρώ, κοσμήματα αξίας περίπου 700 ευρώ, καθώς και δύο κινητά.
Με λεία 7.310 ευρώ έφυγαν χθες τα ξημερώματα από σπίτι ζευγαριού στο Σιδηρόκαστρο οι τρεις κουκουλοφόροι ληστές που μπήκαν μέσα την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν και τους ξάφρισαν. Οι τρεις ληστές που φορούσαν γάντια και σκούρα ρούχα, μπήκαν στην μονοκατοικία όπου βρισκόταν ένας 65χρονος με την 66χρονη σύζυγό του οι οποίοι είχαν πάει στο χωριό τις τελευταίες μέρες για να μαζέψουν τις ελιές τους.

απο την ''Ελευθερια''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.