Μονο νικη για τον ΑΟΚ απεναντι στον Μεσσηνιακο.Εχασε ο Εθνικος Μελιγαλα.

Τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. υποδέχεται ο ΑΟΚ αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Κυπαρισσίας. Μόνο η νίκη και οι 3 βαθμοί είναι το αποτέλεσμα που βλέπουν οι Κυπαρίσσιοι καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη δυνατότητα για απώλεια βαθμών, ενώ ταυτόχρονα πλέον περιμένουν όποια απώλεια των ομάδων που βρίσκονται πάνω από αυτούς ως ''δώρο''. Γράψαμε χθες στην εισαγωγική μας αναφορά στην τοπική ομάδα της Α’ Κατηγορίας για το δύσκολο σημερινό παιχνίδι της με τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.
Σήμερα λοιπόν, το πρώτο "δώρο" ήρθε από τους Καλαματιανούς του Α.Ο Φαραί, οι οποίοι υποχρέωσαν στην πρώτη του ήττα τον Εθνικό Μελιγαλά. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Παναγόπουλου καλούνται να αποδείξουν, πως η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μια παρένθεση στην γενικότερη καλή παρουσία που έχουν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και να εκμεταλλευθούν αυτό που κατάφερε ο Α.Ο Φαραί, σε αντίθεση με τους ίδιους επτά μέρες νωρίτερα.
Ο Μεσσηνιακός (όπως έχουμε ήδη γράψει αλλά και όπως ξέρουν και οι γνωρίζοντες το τοπικό μας πρωτάθλημα) δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθώς ο ιστορικός σύλλογος δείχνει μια ενδιαφέρουσα παρουσία στο πρωτάθλημα (αν αναλογιστούμε ότι ξεκίνησε και με μείον 4 βαθμούς τη χρονιά, από τη περσινή του τιμωρία).
Άλλωστε οι παραστάσεις από τη Δ' εθνική πέρυσι κάποιων ποδοσφαιριστών του, όσο και η ''βαριά φανέλα'' κάθε άλλο παρά αμελητέα δύναμη τον καθιστούν.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Τσεκούρας, Ξηρόκωστας, Λαμπίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.