Ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος, έβγαλε το εκατομμύριο

Ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και όχι ευρώ, τον Μάρτιο του 2011.
Το αποκάλυψε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης ενώ και η ίδια η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι τα χρήματα προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο κ. Κούβελος πούλησε μετοχές του στην Αμερική, έφερε τα χρήματα στην Ελλάδα και αμέσως έφυγαν στο Λονδίνο ως μέρος τιμήματος για την αγορά πλοίου.
Απαντώντας στην ερώτηση γιατί αυτό δεν δηλώθηκε νωρίτερα από την ίδια ή το σύζυγό της η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι ενημερώθηκε καθυστερημένα καθώς οι συναλλαγές τέτοιου επιπέδου από το συζύγό της είναι μέρος της συνήθους επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.