Η σέξι αλήθεια της ωραίας Κατερίνας!

Αν η...ωραία Ελένη ζούσε στις μέρες μας σίγουρα θα λεγόταν Κατερίνα Παπουτσάκη και θα ήταν η...ωραία Κατερίνα! Η ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της ήταν βέβαιο ότι ήρθε όχι μόνο για να μείνει αλλά και για να προκαλέσει.

Η απόφαση της να ενσαρκώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν από τέσσερα χρόνια ήταν αυτή που την τοποθέτησε στο στόχαστρο! Η ερμηνεία της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και τα σχόλια δεν ήταν πάντα τα καλύτερα. Εκείνη πάλι μάλλον έκλεινε τα αφτιά της και συνέχιζε απερίσπαστη...
Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της αυτομάτως και χωρίς οι ίδιοι να το επιδιώξουν γίνονταν είδηση για τα lifestyle περιοδικά και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Εκείνη συνέχιζε να χαμογελά, να ερωτεύεται, να χωρίζει, να θυμώνει. Συνέχιζε να ζει τη ζωή που εκείνη ήθελε και όχι κάποια άλλη πιο συμβατική.
Το τελευταίο διάστημα τα όσα ειπώθηκαν και λέχθηκαν για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα και αμέσως μετά με τον Πέτρο Λαγούτη πήραν διαστάσεις λαϊκού αναγνώσματος. Η Κατερίνα Παπουτσάκη πάλι δείχνει να μην ενοχλείται πλέον και όπως δήλωσε..."Προχωράω παρακάτω..."
Η ηθοποιός στα 33 της χρόνια δεν ρίχνει στην πυρά τα σέξι φωτογραφήσεις που έχει κάνει αλλά δεν διστάζει να παρεμβαίνει και στα πολιτικά πράγματα και δηλώνει:"Δεν έχω ανάγκη να δείξω ή να αποδείξω τίποτα. Μιλάω για την ουσία. Οι καλλιτέχνες γενικότερα έχουν χρέος να θίγουν κοινωνικές καταστάσεις. Όχι για να φτιάξουν την εικόνα τους ή για να μην τους θεωρήσουν επιφανειακούς. Αλλά γιατί πρέπει να παρακινούν τον κόσμο να ασχοληθεί με πράγματα πιο σημαντικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.