ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Συνελήφθη Μαροκινός με ένα κιλό σπόρους και σπιρτόκουτα με χασίς

Περίπου 1 κιλό σπόρους κάνναβης, 29 σπιρτόκουτα με χασίς και 117 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας είχε στην κατοχή του ένας Μαροκινός στην Τερψιθέα της Τριφυλίας, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.
Η επιχείρηση έγινε χθες το πρωί και οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. Από τους ελέγχους που έγιναν προσήχθησαν 29 άτομα και συνελήφθησαν 3.
Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι: -Ένας Μαροκινός για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα. -Ένας ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις. -Ένας Αλβανός γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Κατά τον έλεγχο που έγινε στον Μαροκινό, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 117 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 29 σπιρτόκουτα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 192 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης, βάρους 940 γραμμαρίων, 14 φυτά κάνναβης, ύψους από 1 έως 4 εκατοστά, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας και Καλαμάτας.
Στο μεταξύ, προχθές το απόγευμα στο ΚΤΕΛ Κυπαρισσίας συνελήφθη 28χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 11 ναρκωτικά χάπια και ένα μπουκαλάκι με 13ml μεθαδόνης.

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.