Προσκληση για συζητηση απο Κολλια σε Εμπορικη Τραπεζα και ανταποκριση απο τη τραπεζα.

Προς
Τη Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας

Αξιότιμοι κύριοι,
με λύπη ο επιχειρηματικός κόσμος αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου Τριφυλίας και ειδικότερα των Φιλιατρών πληροφορήθηκαν το ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζάς σας στα Φιλιατρά. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τριφυλίας κατανοεί και συμμερίζεται τα συναισθήματα αυτά γι’ αυτό όχι μόνο στηρίζει τις πρωτοβουλίες του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας και το αίτημά τους να παραμένει σε λειτουργία το συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά το προβάλει και ως δικό της αίτημα.
Ανεξάρτητα από τις πρόσκαιρες δυσκολίες λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε
ότι στα Φιλιατρά και την ευρύτερη περιοχή τους υπάρχουν οι συνθήκες και οι προοπτικές για μια νέα αναπτυξιακή πνοή και επιχειρηματική δράση.
Η προοπτική αυτή αναδεικνύεται μέσα από το διαρκώς αναπτυσσόμενο αγροτικό τομέα της περιοχής κυρίως δε του εύρωστου τομέα των κηπευτικών. Εκτός όμως από τον αγροτικό τομέα δυναμικά προβάλουν και οι προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα όπου διαρκώς δημιουργούνται νέες υποδομές και αναπτύσσονται νέες μονάδες.
Με τα δεδομένα αυτά είναι προφανές και εύλογο ότι ανάλογη ανάπτυξη θα λάβει και ο τραπεζικός τομέας στην περιοχή μας στον οποίο το υποκατάστημα Εμπορικής Τράπεζας Φιλιατρών έχει ήδη δημιουργήσει παράδοση.
Προσβλέπουμε στην θετική ανταπόκρισή σας και στη διατήρηση σε λειτουργία του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στα Φιλιατρά.
Είμαστε στη διάθεσή σας να αναπτύξουμε και προφορικά το αίτημα αυτό της Φιλιατρινής κοινωνίας σε μια κατά το δυνατόν συντομότερη συνάντησή μας.

                 Με τιμή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
      ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Ενημέρωση
Για το ζήτημα αυτό ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος είχαν συνάντηση με το Διευθυντή Διεύθυνσης Δικτύου Κεντρική Ελλάδας και Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Τσουκαλά και το Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Δρίβα οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα τα Φιλιατρά και είχαν συνάντηση με επιχειρηματικούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.