Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική»

''Ο  Παπανδρέου διέγραψε τον εαυτό του''
Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ άφησε ο Χάρης Καστανίδης, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.
Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο πρώην υπουργός επεσήμανε : «Έχει σημασία ποιος κουβαλά τη διανόηση και την ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Μάλλον ο κ. Παπανδρέου διέγραψε τον εαυτό του», και διευκρίνισε πως δεν μπορούν οι πολιτικοί να μη ρωτούν το λαό για αποφάσεις
που αφορούν τις επόμενες τρεις δεκαετίες.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι Παπανδρέου και Βενιζέλος θα ιδρύσουν νέο πολιτικό φορέα, ενώ χαρακτήρισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο «ασάλευτο γίγα με σαλεμένη λογική».
Ο Χάρης Καστανίδης είναι ένας από τους 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, αφού δεν στήριξε την κυβέρνηση και απείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.