Aλβανοί,Αλγερινοί,Παλαιστίνιοι και Μαυριτανοί έκαψαν την Αθήνα

Kουκουλοφόροι από όλα τα μέρη του κόσμου ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής. Από τους 79 συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας εκτός από τους 53 Έλληνες συνελήφθησαν:
-9 υπήκοοι Αλβανίας,
-4 υπήκοοι Αλγερίας,
-1 υπήκοος Τυνησίας

-1 υπήκοος Μαυριτανίας
-2 υπήκοοι Ρουμανίας
-2 υπήκοοι Πολωνίας
-1 υπήκοος Αφγανιστάν
-1 υπήκοος Μολδαβίας
-4 Παλαιστίνιοι
-1 υπήκοος Ιράκ
Επίσης από τους 92 που προσήχθησαν οι 68 είναι Έλληνες και οι 24 αλλοδαποί. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι οι εξής: 29 υποκαταστήματα τραπεζών τα οποία έχουν υποστεί εμπρησμούς και φθορές σε υαλοπίνακες, ρολά και μάρμαρα, 71 καταστήματα έχουν υποστεί εμπρησμούς και φθορές, ενώ σε 30 σημειώθηκαν κλοπές εμπορευμάτων.
Τραυματίστηκαν συνολικά 109 αστυνομικοί, ενώ κάηκαν 3 μοτοσυκλέτες της αστυνομίας και 20 άλλες έχουν υποστεί φθορές.

3 σχόλια:

  1. Οι 18 αλλοδαποι ή οι 53 Ελληνες εκαψαν την Αθηνα?....(και καλα εκαναν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗ ΚΑΨΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ? A,ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΨΕΜΑΤΟΥΡΙΑ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πιο λόγο καλά έκαναν φίλε μου...Αν είχαν την πρόθεση να διαδηλώσουν με αυτό τον τρόπο έπρεπε να κάψουν το κάθε σπίτι από τους 300 της βουλής. Όχι τα ελάχιστα κτίρια στολίδια που έχουν απόμείνει στην Αθήνα. Άλλωστε κάποιοι εργάζονταν εκεί και πλέον είναι άνεργοι..Εκτός και αν τους πάρεις στην δούλεψή σου εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.