Κινητοποιησεις για το Νοσοκομειο Κυπαρισσιας

Κινητοποιησεις εγιναν σημερα το πρωι στη Κυπαρισσια απο θεσμικους φορεις -παροντες ηταν ο Δημαρχος κ.Κολλιας με δημοτικους συμβουλους,απο τη Περιφερεια ο αντιπεριφερειαρχης κ.Αλευρας και ο κ.Μπακουρος,ο Μητροπολιτης Τριφυλιας & Oλυμπιας κ.Χρυσοστομος,ο Εμπορικος Συλλογος,οι εργαζομενοι και το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο- αλλα και πολιτες οι οποιοι διαμαρτυρονται για το νεο πλανο που σχεδιαζει να καταθεσει το υπουργειο Υγειας στη Βουλη οπου εκφραζονται φοβοι και ερμηνειες για κλεισιμο του Ιδρυματος.
Ερωτηση θα καταθεσουν για διευκρινησεις,οι βουλευτες του νομου κ.Κουσελας και
κα Γιαννακοπουλου προς τον υπουργο κ.Λοβερδο.
Επισης το Δημοτικο Συμβουλιο Τριφυλιας θα καταθεσει ψηφισμα-υπομνημα διαμαρτυριας προς τους αρμοδιους φορεις.

1 σχόλιο:

  1. Σαν άνθρωπος, σαν γιατρός που έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου σχεδόν αποκλειστικά σε αυτόν το τόπο αλλά και σαν Τριφύλιος πολίτης αγανακτώ και επαναστατώ για την άδικη απόφαση της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας . Δυστυχώς μέχρι τώρα είχαμε μάθει ότι το τίμημα της χρεοκοπίας θα το πλήρωναν κατά κύριο λόγο και δυσανάλογα τα μεσαία και χαμηλά οικονομικά στρώματα ,τώρα μας έμαθαν ότι τις συνέπειες της χρεοκοπίας θα την πληρώσει η επαρχία δυσανάλογα με τα κέντρα. Η μία μετά την άλλη οι υπηρεσίες φυλλορροούν και γίναμε πλέον μετανάστες στο ίδιο μας το τόπο και αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό .
    Όταν ετέθη το θέμα με την συνένωση των νοσοκομείων είχα πει ότι το θέμα θα επανέλθει με βιαιότερο τρόπο και αιφνιδιαστικά και ότι ο αγώνας θα έπρεπε να είναι διαρκής και δυστυχώς το θέμα επανήλθε .Λυπάμαι που λόγοι που ξεπερνούν τις προθέσεις μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι εκεί δίπλα στους φίλους συναδέλφους και συναγωνιστές αλλά θέλω τη ταπεινή φωνή μου να την προσθέσετε στις κραυγές αγωνίας όλων των συμπατριωτών μας .
    Παναγιώτης Κατσίβελας
    Γιατρός Κ.Υ. Γαργαλιάνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.