Η κοπη της πιτας της ΝΔ Κυπαρισσιας

Πραγματοποιηθηκε το Σαββατο το βραδυ η κοπη της πιτας της Τ.Ο. Ν.Δ. Κυπαρισσιας με παρουσια αρκετων στελεχων του κομματος.
Τη πιτα εκοψε ο προεδρος της Τοπικης κ.Γ.Φωτεινος,ενω εκφωνησε και λογο προετοιμασιας και συμπορευσης εν οψει προεκλογικης περιοδου.
Παροντες ηταν ο βουλευτης Ηλειας και τομεαρχης Δικαιοσυνης κ.Κ.Τζαβαρας,ο επικεφαλης της αξκης αντιπολιτευσης της Περιφερειας κ.Δ.Δρακος καθως και
ο κ.Σ.Παναγιωτοπουλος,ο πολιτευτης και πρωην βουλευτης κ.Δ.Σαμπαζιωτης,ο προεδρος της ΝΟΔΕ κ.Π.Μαντας,ο δημαρχος Τριφυλιας κ.Κολλιας και οι αντιδημαρχοι του συνδυασμου,ο δημαρχος Πυλιας κ.Δ.Καφανταρης,ο κ.Μ.Χρυσομαλλης,ο κ.Κατσιβελας,η κα Α.Μπουζα κ.α.
Χαιρετισμους εκφωνησαν ο κ.Μαντας.κ.Τζαβαρας,ο κ.Δρακος,ενω η πρωην προεδρος κα Μ.Στριγκα στην ομιλια της εμφανιστηκε απολογητικη για τη μεχρι σημερα πορεια της στο κομμα, αλλα και με ιδιαιτερα κριτικη σταση.





4 σχόλια:

  1. τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου, μετά το Φίασκο Σαμαρα οι Νεοδημοκράτες εκεί αρνία, σαν τους πασόκους και όλους τους κομματικούς, καλά χριστούγεννα, με έναν νομάρχη ο οποίος είναι ο ορισμος του τίποτα, όχι λάθος πολύ καλός για πανηγύρια και μπύρες. Μέχρι στο χωρίο του έφτιαξε 2 δρόμους που σταματάνε στις γραμμές για να πηγαίνει στο χωράφι του. Κάθε φορά που βλέπω αυτές τις επιφανειακές εκδηλώσης και τους ίδους αχρηστους(και εξαιρώ τον Φωτεινό) να λένε τι, πως θα τα διορθώσουν, αφού τόσα χρόνια τα κατέστρεψαν όλα... Το μόνο θετικό έιναι η μικρή συμμετοχή, βλέπεις τα βολεματα και τα ταξίματα έχουν μειωθεί.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, αφού ακόμα προκολλημένοι στις ίδιες γελοιότητες ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ωραίο είναι ότι οι ίδιοι κατηγορούν τα μέτρα,την κρίση έξω στον κόσμο,αλλά χειροκροτούσαν το ίδιο βράδυ.βολεμένοι οι κύριοι βλέπεις.Δεν πειράζει,δεν τους χάλασε.θα έρθει και για αυτούς η τιμωρία.Τους πείραξε η ομιλία της πρώην προέδρου και αντιδράσαν οι κύριοι...Οσο για τον κύριο Φωτεινό,είναι προφανές οτι δεν αντιπροσωπεύει τους ίδιους ,προέρχεται από άλλη γενιά και πραγματικά γνωρίζει και αφουγγράζεται τα προβλήματα του σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω ο κοσμος καιγεται και το μ.... χτενιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ.... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.