Eκτος ΠΑΣΟΚ ο Ο.Βουδουρης.Υπερψηφισαν οι υπολοιποι Μεσσηνιοι βουλευτες.Εκτος εκλογικης λιστας ο Δ.Κουσελας.

Καταψηφισε το νεο Μνημονιο ο Ο.Βουδουρης και οπως εχει διαμηνυσει ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρεου τιθεται αυτοματα εκτος Κ.Ο. του κομματος.
Αξιοσημειωτο οτι ο Δ.Κουσελας υπερψηφισε επι της αρχης το Μνημονιο και δηλωσε ''παρων'' για το αρθρο 1 που αφορουσε τα εργασιακα θεματα.Ετσι με αποφαση του Γ.Παπανδρεου θα παραπεμφθει στο Πειθαρχικο του κομματος και του γνωστοποιηθηκε οτι δεν θα περιλαμβανεται (οπως και οι υπολοιποι ομοιοψηφισαντες) στις επομενες λιστες των εκλογων.
Ολοι οι υπολοιποι βουλευτες Μεσσηνιας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπερψηφισαν το Μνημονιο.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ??
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.. ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ: ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ....
    ΔΕΔΕ ΝΑΝΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.