Το Kyparissia News Blog στο Συνταγμα.Φωτορεπορταζ και βιντεο.

Απιστευτα επεισοδια συμβαινουν στο κεντρο της Αθηνας,στο Συνταγμα αλλα και στους δρομους γυρω απο την πλατεια.Απο νωρις εκατονταδες χιλιαδες κοσμου συρρεει ωστε να διαδηλωσει την εναντιωση του στα νεο Μνημονιο.Ηδη απο τις 17.30 το πληθος εχει καταλαβει το χωρο μπροστα απο το Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη.
Απο εκεινη τη στιγμη και επειτα ξεκινησε η επιθεση της Αστυνομιας με δακρυγονα και χημικα με σκοπο σταδιακα να απομακρυνει το πληθος και να δημιουργησει μια μεγαλη περιμετρο διατηρωντας τον κοσμο  μακρια απο το Συνταγμα κατι που πραγματοποιηθηκε περιπου μετα απο 2 ωρες σχεδον.Σταδιακα οι συγκεντρωμενοι βρεθηκαν στους παρακειμενους δρομους οπου και εκει εμεναν εκτος της περιμετρου απο τις διμοιριες των ΜΑΤ.
Η διαμαρτυρια του οργισμενου πληθους ενταθηκε και -με τους γνωστους κουκουλοφορους να πρωτοστατουν- η κατασταση ξεφυγε και τα επεισοδια κλιμακωθηκαν.

βιντεο απο το Συνταγμα


Οδοφραγματα απο φλεγομενους καδους,πυρκαγιες σε καταστηματα,πλιατσικο ειναι μια εικονα που χαρακτηριζει πλεον το κεντρο της πρωτευουσας.
Ενταση επικρατησε εν μεσω φλεγομενων κτιριων, σε ολο το κεντρο απο την Αμαλιας,Φιλελληνων εως και Ερμου,Μητροπολεως,Πανεπιστημιου,Σταδιου μεχρι και την Ομονοια με διμοιριες των ΜΑΤ να μετακινουνται κατα περισταση,ενω ασθενοφορα του ΕΚΑΒ διακομιζουν ανθρωπους με αναπνευστικα προβληματα απο τα καπνογονα, για πρωτες βοηθειες στα νοσοκομεια.

Γιωργος Καλογεροπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.