Kεντρο ''ΔΗΜΗΤΡΑ''.Απονεμονται τα πιστοποιητικα της επιμορφωσης στην Ισπανια.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 20.00 πραγματοποιείται η τελετή λήξης και διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Leonardo Da Vinci που υλοποιήθηκε το διάστημα 13-27 Οκτωβρίου 2011 στην Αλμερία της Ισπανίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος , φωτογραφικό υλικό από την περίοδο της κατάρτισης , θα καταθέσουν οι συμμετέχοντες τις εμπειρίες τους ενώ θα τους απονεμηθούν και τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Βασιλόπουλος Παναγιώτης.
Η κατάρτιση των παραγωγών Θερμοκηπιακών προϊόντων εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, και συγκεκριμένα στη δράση Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (Leonardo Da Vinci), που αφορά την κινητικότητα ατόμων σε συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση ( PLM Mobility).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.