We Are All Greeks

 Αυτός είναι ο τίτλος του νέου φιλελληνικού κινήματος που γεννάται πλέον στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τα όσα λέει ο κ. Σόϊμπλέ και η παρέα του για εμάς. Την ώρα που ο Γερμανός υπουργός των οικονομικών σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό βορρά και το Γαλλικό υποχείριό του προσπαθεί να μας πείσει ότι οι πράξεις του έχουν να κάνουν με τον λαό των ευρωπαίων που «αιμορραγούν» για να μας σώσουν, οι ευρωπαίοι πολίτες δημιουργούν το κίνημα «We Are All Greeks» στο Facebook και όχι μόνο.
Έτσι δηλώνουν την συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό και σε αυτά που καλείται να βιώσει για τα επόμενα 30 χρόνια, τηρώντας τα μέτρα που επιβάλουν οι δυνάμεις του Γαλλογερμανικού άξονα!!!! Συντάσσονται με τον ελληνικό λαό γνωρίζοντας ότι τα φασιστικά μέτρα, όσο και αν χρειαζόταν κάποια στιγμή να μπει τάξη στα του οίκου μας, θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης επηρεάζοντας τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών. Και μπορεί οι Βόρειο ευρωπαίοι να μένουν έξω από όλα αυτά αλλά η κεντρική και νότια Ευρώπη αντιδρά. Δηλαδή αυτοί που πάντα αντιδρούσαν.
Γιατί αν θυμηθούμε και τα παλιά… Ούτε η Δανία, ούτε η Ολλανδία ούτε η Φινλανδία αλλά ούτε και η Σουηδία υπήρξαν ποτέ δυνάμεις αντίστασης κατά των Γερμανών κατά τον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο… Πάντα για την δική τους ελευθερία οι νότιοι πολεμούσαν και αυτοί «αλώβητοι» ζητούσαν μεταπολεμικά στήριξη!!!

Good night and good luck- Kyparissia-News. Blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.