Μεγάλες αντιδράσεις στις ΕΔ για τα οδοιπορικά

Μεγάλες αντιδράσεις δημιουργεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων το ενδεχόμενο κατάργησης των οδοιπορικών που ελάμβαναν κάθε μήνα (ένα ποσό μεταξύ 90 και 240 ευρώ ανάλογα με τον βαθμό).
Σύμφωνα με αξιωματικούς και των τριών Κλάδων, η κατάργησή του θα ισοδυναμούσε με μείωση μισθού περί το 10%, στο νυν μισθό που λαμβάνουν, χωρίς δηλαδή να υπολογιστεί η απώλεια ενός ποσού επιπλέον 10% από τι ειδικό μισθολόγιο!
Πλέον δηλαδή ο μισθός των στελεχών (περίπου 1200 ευρώ μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας) των ΕΔ θα ισοδυναμεί με ένα καλό γεύμα μιας παρέας της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας σε ένα ακριβό restaurant της Ψυχικού που συχνάζουν οι απατεώνες που μας κατέστρεψαν.
Σπέρνουν ανέμους και μπορεί να θερίσουν θύελλες. Συντομότερα απ'όσο φαντάζοντουσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.