Περιττώματα έπεσαν από τον ουρανό σε τρεις γερμανικές πόλεις

Την ώρα που στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης σημειώνονταν βαριές χιονοπτώσεις, σε τρεις γερμανικές πόλεις έπεσαν παγωμένα αντικείμενα από τον ουρανό, τα οποία όμως ήταν λίγο μεγαλύτερα και πιο βρωμερά από τις κοινές νιφάδες χιονιού.
Μεγάλα κομμάτια από παγωμένα ανθρώπινα απόβλητα προσγειώθηκαν από τον ουρανό στη Βαυαρία, τη Βάτη-Βυττεμβέργη και τη Σαξονία,
ευτυχώς χωρίς να πέσουν σε κάποιο κεφάλι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα κομμάτι έπεσε σε μια ταράτσα, ενώ άλλα δύο προσγειώθηκαν σε κήπους.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα παγωμένα κομμάτια ούρων και περιττωμάτων προήλθαν από διαρροή σε τουαλέτα αεροπλάνου και πάγωσαν εξαιτίας του υψόμετρου. Πάντως, σε κάθε περίπτωση ήδη διεξάγεται έρευνα για το συμβάν για τυχόν ευθύνες πιλότων, καθώς οι τουαλέτες των αεροπλάνων πρέπει να αδειάζουν μετά την προσγείωση και όχι όσο το σκάφος βρίσκεται εν πτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.