Nικη με 1-0 επι του Α.Ο.Φαραι και πρωταθλημα τελος...

-Πρωταθλητες οι ''μικροι''
Τον Α.Ο.Φαραι υποδεχθηκε εχθες το απογευμα ο Α.Ο.Κ. στο Δημοτικο Γηπεδο Κυπαρισσιας για την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος της Α' Τοπικης και εκλεισε με νικη τη χρονια που τον οδηγησε στη τριτη θεση της βαθμολογιας πισω απο Εθνικο Μελιγαλα που κατακτησε το πρωταθλημα και τη Σπερχογεια που εδειξε και αυτη ενα πολυ καλο και συγκροτημενο συνολο.
Η Κυπαρισσια με αρκετους νεαρους ποδοσφαιριστες στη συνθεση της επικρατησε με 1-0.
Aξιοσημειωτο οτι ενω οι επισημες αγωνιστικες υποχρεωσεις τελειωσαν για τον ΑΟΚ ο τεχνικος της ομαδας Π.Παναγοπουλος θα διατηρησει για τουλαχιστον 3 εβδομαδες ακομη ενεργο το εμψυχο δυναμικο αφου οι προπονησεις θα συνεχιστουν και ταυτοχρονα θα υπαρξουν καποια φιλικα παιχνιδια με σκοπο να μην μεινουν εκτος γηπεδων οι ποδοσφαιριστες για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα.
Μια ομορφη στιγμη ηταν η απονομη του τιτλου και των μεταλλιων των μικρων ποδοσφαιριστων του ΑΟΚ αφου η παιδικη ομαδα κατακτησε το πρωταθλημα της φετινης χρονιας,δειχνοντας ετσι οτι στα τμηματα υποδομων γινεται μια πολυ καλη δουλεια απο τον Παναγοπουλο και οι ''μπομπιρες'' ειναι οι επομενοι ποδοσφαιριστες της ανδρικης ομαδας που σε λιγο καιρο θα ειναι ''προ των πυλων''!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.