Διονυσιαδα Πηγη: Eνα χρονο μετα,ακομη χειροτερα!

Περυσι τετοια εποχη ειχαμε αναφερθει στο ημιτελες εργο της αναπλασης της Διονυσιαδας Πηγης στη παραλια του Α'ι' Λαγουδι και τη γενικα κακη κατασταση που επικρατουσε με σκουπιδια,μπαζα,παρατημενα υλικα κλπ.http://kyparissia-news.blogspot.com/2011/03/blog-post_5068.html
Τοτε μας ειχε απαντησει επισημα ο αντιδημαρχος κ.Σαμπαζιωτης με e-mail oτι το εργο εχει δρομολογηθει ωστε να ολοκληρωθει και οτι μεχρι το καλοκαιρι του 2011 θα ειχε ''προχωρησει αρκετα'' οπως χαρακτηριστικα ειχε αναφερει.http://kyparissia-news.blogspot.com/2011/03/h_19.html
Ως εκ τουτου, λογικο συμπερασμα οτι μετα ακομη και απο το ''αρκετα'' του καλοκαιριου,επειτα απο τοσους μηνες πλεον,θα ειχε παραδοθει στους δημοτες ως μια καλαισθητη παρεμβαση και αναδειξη των αρχαιων πηγων.
Οπως θα δειτε στις παρακατω φωτογραφιες οι οποιες ειναι πολυ προσφατες,το εργο οχι μονο δεν ολοκληρωθηκε ποτε,αλλα πλεον εχει χειροτερεψει.Καποιοι ΄΄καλλιτεχνες'' θελησαν να αναδειξουν τη συνθηματολογια τους με σπρε'ι',τα σκουπιδια παραμενουν και πλεον τα φρεατια ανοικτα και εκτεθειμενα ειναι ετοιμα να υποδεχτουν στο κενο τον οποιο περιπατητη δεν προσεξει με επικινδυνες συνεπειες...επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...και οι εικονες 1000 λεξεις!




3 σχόλια:

  1. ΕΡΓΟ (ΔΙΑΠΛΟΚΗ???) ΣΑΜΠΑΝΙΩΤΗ-ΔΙΑΜΑΝΤΗ... ΚΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI ΠΛΑΚΑ ΠΟΘ ΓΙΑ 2 ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1997-2004 ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει δικιο ο φιλος που αναφερει το βιολογικο που εχει μεινει ετσι κ εχουν σπασει οι δρομοι κ γενικοτερα αυτο που θελουν οι τοπικες αρχες κ οχι μονο ειναι να μενει η κυπαρισσια που ειναι μια απο τις πιο ομορφες πολεις χρονια πισω...με αποτελεσμα ο κοσμος κ ο τουρισμος να ερχεται να βλεπει αυτα τα χαλια να φευγει κ να μην ξανα ερχεται...ετσι το εμποριο κ η οικονομια της κυπαρισσιας να πιανει πατο....ντροπη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.