Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας vs Α.Ο.Κ

Το Kyparissia-News.Blog καλεί όλους τους φίλους και επισκέπτες του, να στηρίξουν την προσπάθεια του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, κου Βαγγέλη Αντωνόπουλου στην προσπάθεια που καταβάλει ώστε να καλυφθούν κάποιες από τις τρέχουσες ανάγκες του σχολείου το οποίο διευθύνει.
Δυστυχώς οι περικοπές στις κρατικές δαπάνες που επιβάλουν οι δανειστές μας στην πολιτική ηγεσία του τόπου μας δεν σημαίνει κάτι περισσότερο από περικοπές στην υγεία, την παιδεία και την δημόσια τάξη. Κάτι που φυσικά αφήνει ανέπαφες τις δικές τους προνομιούχες παροχές…
Σε μια ακόμα λοιπόν προσπάθεια του Λυκειάρχη μας κου Αντωνόπουλου, να διατηρήσει τις αξιοπρεπείς συνθήκες μάθησης στο σχολείο που περάσαμε τα μαθητικά μας χρόνια, καλούμαστε άπαντες να συμπαρασταθούμε στον αγώνα που διοργανώνει με την ευγενική συμμετοχή του ιστορικού συλόγου της πόλης μας, Α.Ο.Κ.
Για το σημαντικό έργο που γίνεται στο Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας από τους ανθρώπους του, θα επανέρθουμε σύντομα με συγκεκριμένες αναφορές.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.