34 Αμερικανοί τουρίστες με "Το Κάλλιστο" στην Κυπαρισσία

«Έπιασε» λιμάνι χθες το πρωί στην Κυπαρισσία το μικρό κρουαζιερόπλοιο «Τo Κάλλιστο», με 34 Αμερικανούς τουρίστες! 
Θυμίζουμε πως την προηγούμενη φορά (τη Δευτέρα 23 Απριλίου) που είχε φτάσει στην Κυπαρισσία δεν «έπιασε» λιμάνι, αλλά είχε αγκυροβολήσει λίγο έξω και οι τουρίστες είχαν βγει στη στεριά με βάρκα.
Το πλοίο κάνει κρουαζιέρες εντός Ελλάδας, με τουρίστες κυρίως από το εξωτερικό.
Χθες το πρωί προσέγγισαν το λιμάνι και, αφού έγιναν οι απαραίτητες συνομιλίες και συνεννοήσεις με τους άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Κυπαρισσίας, «έδεσε», χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, στην άκρη του καινούργιου προσήνεμου μόλου. Οι τουρίστες αποβιβάστηκαν και με λεωφορείο μετέβησαν στον Επικούριο Απόλλωνα, απ’ όπου και επέστρεψαν το απόγευμα, για να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους.
Μιλώντας στο «Θ» ο πράκτορας του πλοίου που διοργανώνει τις κρουαζιέρες, Ανδρέας Ζερβάκης, σημείωσε:
«Το πλοίο έρχεται από το Κατάκολο, με 34 επιβάτες, Αμερικανούς τουρίστες, και είναι το δεύτερο, κατά σειρά, ταξίδι που κάνει, ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλα δύο. Θα “πιάσει”, δε, Κυπαρισσία στις 25 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου. […] Κάνουμε κρουαζιέρες εντός Ελλάδας, που ξεκινούν και καταλήγουν στη Μαρίνα Ζέας, με ενδιάμεσα λιμάνια την Ιτέα, το Κατάκολο, την Κυπαρισσία, τα Κύθηρα, το Ρέθυμνο, τη Σαντορίνη και τη Σίφνο» Από την πλευρά του, ο καπετάνιος Γιάννης Στουπάκης τόνισε: «Το ταξίδι στο Ιόνιο είναι καλό. Κατά 90% το Ιόνιο έχεις καλούς καιρούς και ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, το ταξίδι είναι πολύ ευχάριστο και το απολαμβάνουν οι επιβάτες!».
 O Hotel Manager Ιωάννης Λιαποδημήτρης σημείωσε: «Το γκρουπ που έχουμε σε αυτή την κρουαζιέρα είναι Αμερικάνοι, απόφοιτοι και μέλη από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ. Ηλικιωμένοι ως επί το πλείστον, με πλούσιες σπουδές, άριστη κατάρτιση και επιστημονική καριέρα. Έχουμε όμορφο ταξίδι και η διάθεσή τους είναι πολύ καλή!». 

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.