Στα Φιλιατρά: Σύλληψη τριών ατόμων για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του εκεί Αστυνομικού Τμήματος, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σομαλίας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, καθώς και ένας 48χρονος ημεδαπός, για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στη Μεσσηνία.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν δύο δέματα τα οποία περιείχαν 500 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και προόριζαν για τον 48χρονο.
Τα πακέτα κατασχέθηκαν, όπως και τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του 19χρονου εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών για ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.