Σοβαρα πληρωσαν την απερισκεψια τους δυο 16χρονοι απο την Μαραθο.

astynomia (2)Δύο παιδια 16 ετών τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατυχημα που έγινε προχθες το μεσημέρι στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μαράθου - Πύλου. Η κατάσταση του ενός μάλιστα ηταν σοβαρή και γι' αυτό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.Οι δυο νεαροι πήραν κρυφα το αυτοκίνητο που ανήκει σε μέλος της οικογενείας του ενός. Για άγνωστη αιτια το αυτοκινητο βγηκε απο το δρομο και πριν τερματίσει την τρελή του πορεία προσέκρουσε σε μια μάντρα και σε ελιές.Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

που μετέφεραν τους δύο επιβαίνοντες αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια τον έναν από τους δύο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Νοσοκομείο Τρίπολης.

Προανάκριση για το γεγονος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.