Ένας Κυπαρίσσιος στο τιμόνι της Ηλιούπολης


Η αγάπη του για την ομάδα της περιοχής του ήταν και είναι μεγάλη.
Όταν το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έδινε το παρόν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του εντός και εκτός έδρας, ενώ κάθε χρόνο συνέβαλε στην ενίσχυση του συλλόγου σαν απλός οπαδός- επιχειρηματίας της πόλης.
«Μεγαλώσαμε στην Ηλιούπολη και για μας είναι η ομάδα της γειτονιάς μας» μας είπε όταν τον συναντήσαμε. «Όπως βλέπω την Κυπαρισσία από την οποία κατάγομαι, έτσι βλέπω και την Ηλιούπολη, μάλιστα, πριν ασχοληθώ με την Ηλιούπολη, είχαν σκεφτεί να έρθω σε επαφή με την διοίκηση του Α.Ο.Κ, και να βοηθήσω και γώ την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά εκεί καθώς ξέρω ότι και αυτοί το κάνουν από αγάπη και μεράκι για την ομάδα.»
Ο λόγος για τον Φώτη Γ. Παναγόπουλο, ο οποίος μαζί με άλλους νέους επιχειρηματίες της Ηλιούπολης ανέλαβε το δύσκολο έργο αρχικά να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας και μετά να την καταστήσει και πάλι ανταγωνιστική.
Η καταγωγή του είναι από το Σελλά της ορεινής Τριφυλίας αλλά πλέον τις φορές που επισκέπτεται την πόλη μας μένει λίγο πιο έξω από την Κυπαρισσία. Στη Αθήνα διατηρεί, μαζί με τα αδέρφια του, ένα από τα πιο ποιοτικά και πιο μεγάλα ψητοπωλεία της Αττικής. (καμία σχέση με αυτά που ξέρουμε στη Κυπαρισσία ως ποιοτικά και μεγάλα)
Για την Ηλιούπολη μας είπε:
«Δυστυχώς , τα πράγματα δεν ήρθαν όπως περιμέναμε όλοι οι οπαδοί της και η ομάδα βρέθηκε στο καναβάτσο, καθώς από την Football League, βρέθηκε να αγωνίζεται στο Α’ Τοπικό πρωτάθλημα της Αττικής, θύμα του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια.»
Τον ρωτήσαμε για την απόφασή του να εμπλακεί με μια Π.Α.Ε (έστω και πρώην).
«Μπήκα μπροστά, μαζί φυσικά και με άλλους νέους και παλιούς Ηλιουπολίτες επιχειρηματίες, με σκοπό να δείξουμε το καλό πρόσωπο της πόλης και της ομάδας μας και να καθαρίσουμε το όνομα της Ηλιούπολης. Βλέπετε μας φόρτωσαν πολλά, δίκαια και άδικα, κάνοντας την Ηλιούπολη την "Κολυμπήθρα του Σιλωάμ" για όλες τις στρεβλώσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου.»
«Ήδη ανακτούμε της αξιοπιστία μας εντός του χώρου με τις έγκαιρες πληρωμές σε όλες μας τις υποχρεώσεις», ενώ αναφερόμενος στο οικονομικό φορτίο που καλείται να σηκώσει μας είπε: «Δεν είναι δα και τεράστιο, άλλωστε η Ηλιούπολη πλέον δεν είναι Π.Α.Ε αλλά Γ.Σ (Γυμναστικός Σύλλογος) και η κατηγορία που αγωνίζεται είναι τοπική χωρίς απαίτηση για μεγάλα κεφάλαια. Εκτός από το τεχνικό επιτελείο και 3-4 ποδοσφαιριστές που αμείβονται οι υπόλοιποι είναι "δικά μας παιδιά", όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ομάδα της πατρίδας μας τον Α.Ο.Κ. Θέλω επίσης να επισημάνω ότι δεν είμαι μόνος μου σε αυτό, υπάρχουν αρκετοί που προθυμοποιούνται και βοηθούν την ομάδα οικονομικά αλλά και φυσικά, με την παρουσία τους στην Διοίκηση.»
Εμείς επικροτούμε της προσπάθεια του συντοπίτη μας, που με οδηγό την αγάπη για την ομάδα της πόλης του αποφάσισε να βοηθήσει με τις δυνάμεις τις οποίες έχει στο νέο ξεκίνημα της Ηλιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.