Δημος Τριφυλιας.Και επισημα η καθαριοτητα στη Κυπαρισσια αρμοδιοτητα του Τοπικου Συμβουλιου

Στο προσφατο Δημοτικο Συμβουλιο συζητηθηκε το θεμα της καθαριοτητας το οποιο απασχολει εντονα τους Κυπαρισσιους.
Ο δημαρχος κ.Κολλιας δηλωσε στους συναδελφους του οτι πλεον προκειμενου να υπαρξει καλυτερος συντονισμος και δραση σχετικα με τη καθαριοτητα και την αποκομιδη απορριματων,το ολο θεμα εχει αναλαβει να διαχειριζεται το Τοπικο Συμβουλιο της Δ.Ε. Κυπαρισσιας.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί μου καλημέρα σας! Η αναφορά αυτή (περίπου) του δημάρχου, δεν ήταν ότι την αρμοδιότητα για την καθαριότητα την έδωσε στο Τοπικό Συμβούλιο, αλλά ότι ο πρόεδρος και το Τ.Σ. συνεργάζονται με το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τον επιστάτη και το προσωπικό για την καθαριότητα. Η πόλη βρωμοκοπάει από τη μία άκρη ως την άλλη και οι αναφορές περί Τοπικού Συμβουλίου γίνονται μόνο για να διώξει από πάνω του την ευθύνη ο δήμαρχος για το χάλι με τα σκουπίδια και τη διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου. Ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο μοναδικός Δήμος στον οποίο δεν υπάρχει αντιδήμαρχος καθαριότητας επειδή δεν έχει ορίσει τέτοιον ο Δήμαρχος!

    Κυπαρίσσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.