Το τρενο πηγε στη Καλαματα αλλα στη Κυπαρισσια...ακομη το περιμενουν!

Από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης ξεκίνησε το Σάββατο στις 11 το πρωί η δεύτερη εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Το σφύριγμα του τρένου ακούστηκε και πάλι στη σιδηροδρομική γραμμή της Πελοποννήσου στο πλαίσιο της δεύτερης κατά σειράς εκδρομής που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Μιας εκδρομής με τελικό προορισμό (Σάββατο απόγευμα) την Καλαμάτα όπου θα υπήρξε και διανυκτέρευση ενώ εχθες Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβανε ταξίδι μέχρι και το Κατάκολο όπου ηταν ο τερματισμός της εκδρομής,αφου πρωτα θα περνουσε απο το Καλονερο και τη Κυπαρισσια με σταση για καφε,  κατι το οποιο δεν εγινε για τεχνικους λογους οπως μαθαμε, καθοτι λιγο πριν την Κυπαρισσια σε σημειο οπου βρισκονται οι γραμμες,αυτες ειχαν μπαζωθει(!) προκειμενου να διερχονται τα φορτηγα σε παρακειμενο χωρο οπου εκτελουνταν εργασιες.
Ματαιη λοιπον η αναμονη των Κυπαρισσιων με επικεφαλη τον δημαρχο Τριφυλιας αλλα τη κατασταση διασκεδασε με τις καταπληκτικες ατακες του ο αγαπημενος και δημοφιλης ηθοποιος Νικος Καλογεροπουλος ο οποιος βρισκοταν στο σημειο για τα γυρισματα της νεας του ταινιας.
Αρκετά άτομα συμμετειχαν και σε αυτήν την εκδρομή - κυρίως από την Ευρώπη (Γερμανοί οι περισσότεροι) αλλά και Έλληνες που έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με το τρένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.