Ηττα στη πρεμιερα για τον Α.Ο.Κ.

Την νίκη της αγωνιστικής, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας, πέτυχε ο Απόλλων Καλαμάτας, καθώς στην πρωτη χθεσινη αναμέτρηση στο γήπεδο της Κυπαρισσιας,πηρε το ''διπλο'' απο τον Α.Ο. Κυπαρισσίας 0-1, χάρις στο πολύτιμο γκολ που πέτυχε ο Παπαδέας στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, χαρίζοντας το “τρίποντο” στο καλαματιανό συγκρότημα.
Σε ενα μετριο παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο χωρις ιδιαιτερες φασεις και νευρο που δεν προμηνυε σε καμια περιπτωση την εικονα του δευτερου οπου ο ρυθμος ανεβηκε,εγιναν φασεις και οι φιλοξενουμενοι πιεσαν την κακη εχθες Κυπαρισσια ειδικα σε ενα δυσκολο 15λεπτο για την ομαδα μας αναμεσα στο 60'-75' οπου οι Απολλωνιστες ειχαν συνεχομενα κορνερ και φασεις που εκνευριζαν την αμυνα της Κυπαρισσιας.Ετσι λοιπον ο Παπαδεας σκοραρε μετα απο φαση διαρκειας στο 72'  ανοιγοντας το δρομο για τη νικη στην ομαδα του.
Μετα το γκολ οι Κυπαρισσιοι προσπαθησαν να καταφερουν κατι αλλα μαλλον φλυαρα χωρις ουσιαστικα να απειλησουν οπως θα επρεπε με αποτελεσμα η ηττα να ερθει φυσιολογικα,σε ενα ματς που φανηκε οτι οποιος σκοραρε πρωτος θα το κερδιζε.
Γενικα κακη η εικονα της ομαδας η οποια δεν εδειξε το ελπιδοφορο προσωπο του Κυπελλου στις πρωτες επισημες αγωνιστικες υποχρεωσεις της.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου,Ανδρουτσής, Άλμπαν,Ανδρεόπουλος, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Ερκιού, Αναγνωστόπουλος, Σούπουλι, Χρονόπουλος, Δασκαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.