Σε λειτουργια ξανα το στρατοπεδο της Καλαματας.Υποδεχεται τη μεγαλυτερη στην ιστορια του σειρα καταταξης!

Τον Νοέμβριο η πόλη της Καλαμάτας θα δεί και πάλι φαντάρους στο στρατόπεδο της που ανοίγει και επίσημα με σημερινή απόφαση του Αργηγού των επιτελείων ενώ συνολικά κλείνουν 13 κέντρα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη την χώρα. Η Καλαμάτα ανοίγει και αναβαθμίζεται καθώς λόγω ακριβώς του σημαντικού περιορισμού των κέντρων θα σηκώνει και μεγάλη δυναμη φανταρων, αριθμός που θα ξεπερνά κάθε προηγούμενη κατάταξη ΕΣΣΟ. Ηδη ο Στρατός ετοιμάζεται για την υποδοχή και φροντίζει
τις εγκαταστασεις , εργασίες που θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες καθώς το Νοέμβριο θα μπούν οι πρώτοι φαντάροι ενώ θα λειτουργήσει παραλληλα και το πεδίο βολής. Θα ζωντανέψει η Καλαμάτα, δίχως άλλο μια σημαντική ενίσχυση για την πόλη μας αφού και μόνο η φιλοξενία στο μινιμουμ 3500 ανδρών θα δώσει και οφέλη στην οικονομία της πόλης που θα δεί τα μαγαζιά της να κινούνται στην εξοδο τους αλλά και τις επισκέψεις των συγγενών των στρατιώτων.

Η Πελοπόννησος είναι κερδισμένη από την ανακατανομή και σφράγιση των συρρατοπέδων. Στην Τρίπολη γίνεται μικτό κέντρο και θα πάνε και οι ναύτες μαζί με τους σμηνίτες, καθώς το κέντρο του Στρατού στην πόλη κλείνει, η Σπάρτη μένει κανονικά ενώ κλείνει η Κόρινθος.

Τα στρατόπεδα που βάζουν λουκέτο είναι: στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, στο Ρέθυμνο, στο Ναύπλιο, στην Κόρινθο, στην Τρίπολη (του στρατού), στη Σταυρούπολη Ξάνθης, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, στα Ιωάννινα, στο Παρανέστι Δράμας, στα Γιαννιτσά, στην Άρτα, στην Πάτρα και το μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης που είχε το Πολεμικό Ναυτικό στον Σκαραμαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.