Προβάδισμα της ΝΔ - Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται στον κυριακάτικο τύπο.
Σε δημοσκόπηση της ΜRΒ, που δημοσιεύει αυτή την Κυριακή η Real news, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 1,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% και το ΚΚΕ 4,3%.

Προβάδισμα 1,7% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, το 22,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψήφιζε ΝΔ εάν είχαμε σήμερα νέες βουλευτικές εκλογές, το 21,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 10,5% Χρυσή Αυγή, το 7,2% ΠΑΣΟΚ, το 5.5% ΚΚΕ, το 4,8% ΔΗΜΑΡ και το 4,6% Ανεξάρτητους Έλληνες.
Μιάμιση μονάδα προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της Αlco, που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», καθώς συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4 του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.