Η Τοπική της Ν.Δ. τίμησε τον Ζαχαρία, ο δήμαρχος Τριφυλίας της Ν.Δ. όχι

Κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ. Κυπαρισσίας και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, εκτός από τον προσκεκλημένο υπουργό Εσωτερικών στον οποίο απένειμαν τιμητική πλακέτα, η Τοπική της Ν.Δ. τίμησε το δημοτικό σύμβουλο, συνδικαλιστή και κομματικό στέλεχος, Ζαχαρία Κανελλόπουλο!
«Η Τοπική της Ν.Δ. τίμησε τον Ζαχαρία, ο δήμαρχος Τριφυλίας της Ν.Δ., Κώστας Κόλλιας, αντιθέτως όχι, δεν τον τίμησε και δεν του εμπιστεύθηκε αξίωμα αντιδημάρχου...», ήταν το «καρφί» που έριχναν με πικρία σε συζητήσεις τους φίλοι του Ζαχαρία στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Η.Γ. - Σχόλιο στα «Αδιακρίτως» του "Θάρρους"

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ!!!ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ ΕΓΙΝΕ Κ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ.ΕΡΕ ΧΑΛΙΑ....ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΟΥΓΚΑ.ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.