Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το λιμάνι η εισαγγελέας

Γρήγορα αντανακλαστικά και έντονη ευαισθησία που δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιος κάνει την δουλειά του ή έστω, έχει την ίδια ανησυχία με τους κατοίκους της πόλης μας, επέδειξαν οι δικαστικές αρχές της Κυπαρισσίας.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις τοπικών φορέων και κατοίκων, καθώς και με τις επανειλημμένες αναφορές του τοπικού έντυπου αλλά και ηλεκτρονικού τύπου, η εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας διέταξε επείγουσα προκαταρτική έρευνα για τις ζημιές που υπέστη το λιμάνι της Κυπαρισσίας μετά την πρόσφατη κακοκαιρία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Ο πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γ. Σαμπαζιώτης έχει ήδη δηλώσει ότι πρέπει «να αποδοθούν ευθύνες για το λιμάνι» ενώ και οι κάτοικοι καθώς και ο πρόεδρος των αλιέων της πόλης μας Κ. Ροϊλός έχει καταγγείλει τις εν λόγω κακοτεχνίες.
Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα προκύψει από αυτή την έρευνα έστω, για την ηθική ικανοποίηση των πολιτών που βλέπουν   ένα έργο που υποσχόταν πολλά, να τελειώνει πριν καλά καλά ολοκληρωθεί!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.