"Ευχαριστώ" Π. Μπόζου στην Διοίκηση του Α.Ο.Κ


Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Π.Μπόζος,στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, αποδεχόμενος την προσφορά της ομάδας σε υγειονομικό υλικό διαθέτοντας όλα τα έσοδα του φιλικού μεταξύ του Α.Ο.Κ και της
Μαύρης Θύελλας.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπόζος στην επιστολή του αναφέρει:
"Το Νοσοκομείο Μεσσηνίας και ειδικότερα η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη αποδέχεται τη δωρεά υγειονομικού υλικού από τον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας (ΑΟΚ).
Η διοίκηση του ΑΟΚ οργάνωσε Αθλητική συνάντηση με την ποδοσφαιρική ομάδα της ‘’Καλαμάτας’’ και όλα τα έσοδα τα διέθεσε για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.
Έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση : Ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Τριφυλίας (Σύλλογοι, Σωματεία, Οργανώσεις, μεμονωμένα άτομα) αγκαλιάζει το Νοσοκομείο της και το υποστηρίζει με τον πιο θερμό τρόπο.
Οι δύσκολες μέρες που διανύουμε θα περάσουν. Όλοι όμως θα έχουν να λένε ότι το Νοσοκομείο μας υπάρχει, λειτουργεί και συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες χάρις και στη δική τους βοήθεια, χάρις και στη δική τους συμμετοχή και συμπαράσταση.
Σας ευχαριστούμε.
Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Πάνος Ι. Μπόζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.