7 χρόνια σε Γαργαλιανιώτη για το χασίς στη βελανιδιά

Ποινή κάθειρξης 7 ετών, καθώς και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας σε Γαργαλιανιώτη, επειδή έκρυβε επάνω σε μια βελανιδιά 1,358 κιλά χασίς -ενώ καλλιεργούσε και 33 χασισόδεντρα.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη και 7.000 ευρώ χρηματική ποινή. Οπως κατέθεσε αστυνομικός της Δίωξης
Ναρκωτικών Καλαμάτας, στα μέσα Ιουλίου του 2011 τους έγινε καταγγελία ότι ο κατηγορούμενος κρύβει στο σπίτι του ναρκωτικά και καλλιεργεί χασίς. Τα ναρκωτικά όμως ο κατηγορούμενος δεν τα έκρυβε στο σπίτι, αλλά πάνω στην βελανιδιά, περίπου 2,5 μέτρα ψηλά από το έδαφος. Η βελανιδιά βρίσκεται στο χτήμα του κατηγορούμενου, το οποίο περιβάλλει το σπίτι. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και 8 από τα χασισόδεντρα -ενώ έξω από την περίφραξη του χτήματος, κοντά σε δύο γουρούνια καλλιεργούσε 8 ακόμη. Τα υπόλοιπα βρέθηκαν σε ένα λογγομένο σημείο, όχι μακριά από την ιδιοκτησία του. Χθες στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έπεσε στα ναρκωτικά όταν έχασε ένα από τα παιδιά του. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι φύτεψε τα χασισόδεντρα για να μην τρέχει να αγοράζει χασίς -ενώ όπως παραδέχτηκε είχε ξανά καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών στα μέσα της δεκαετίας του 1990.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.