Κατσίβελας «Δεν τίθεται θέμα να κλείσει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας!»

«Δεν τίθεται θέμα να κλείσει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας! Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα και ούτε πρόκειται να τεθεί», τόνισε χθες το μεσημέρι στο «Θ» ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Κατσίβελας.
Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, στον οποίο μεταφέραμε την έντονη ανησυχία των πολιτών της Τριφυλίας και της ευρύτερης
περιοχής από διαδικτυακά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που παρουσίαζαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες θα μπει «λουκέτο» σε 13 νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων σε αυτό της Κυπαρισσίας, σημείωσε: «Όσα δημοσιεύθηκαν και αναπαρήχθησαν στο διαδίκτυο, τις μέρες της απεργίας στα ΜΜΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι επαναλήψεις κομματιών από παλιά δημοσιεύματα για την αναδιάταξη των μονάδων υγείας».
Μάλιστα, μέσα από το «Θ» διαβεβαιώνει τους πολίτες της Τριφυλίας πως «δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, για το οποίο εργαζόμαστε - σε συνεργασία με το υπουργείο - για την ενίσχυση και αναβάθμισή του!».
Όσο, δε, για την αναφορά σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα περί «λουκέτου» ακόμη και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ο κ. Κατσίβελας τη χαρακτήρισε «αστεία», που δεν αξίζει καν σχολιασμού.

Του Ηλια Γιαννοπουλου
απο το ''ΘΑΡΡΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.