Γυμναστικές Επιδείξεις στη Κυπαρισσια

Με τις καθιερωμένες πια Γυμναστικές Επιδείξεις  που  πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας, έκλεισε η σχολική χρονιά για τα παιδικά τμήματα του
 Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας.
Μέσα από την ξενοιασιά και την ανεμελιά πάνω από 100 παιδιά που πλημμύρισαν το γήπεδο, έδωσαν χαρά και θύμισαν στους μεγαλύτερους ανάλογες εκδηλώσεις του παρελθόντος. Συμμετέχοντες και θεατές, διασκέδασαν παίζοντας παραδοσιακά παιχνίδια μέχρι αργά το βράδυ. Αυγουλοδρομίες, σακκοδρομίες,  σκυταλοδρομίες και διελκυστίνδα, για όλες τις ηλικίες.
Η βραδιά έκλεισε με αγώνες διελκυστίνδας από γονείς που έγιναν για λίγο  παιδιά  και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβρη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.