Παραπληροφόρηση και πανικός για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Τo δημοσιευμα του ''ΘΑΡΡΟΥΣ'' 
καλυπτει το Kyparissia News Blog.
Η απεργία στα ΜΜΕ για το «κλείσιμο» της ΕΡΤ είχε ως συνέπεια την πληροφόρηση – ενημέρωση του κόσμου μόνο από το διαδίκτυο. Μέχρις εδώ, καλά. Άλλωστε, πολλές φορές θέματα που «πνίγονται» ή «χάνονται» στα γνωστά και μεγάλα ΜΜΕ, κανάλια και εφημερίδες, αναδεικνύονται από το διαδίκτυο. Να που, όμως,
βρήκαν την ευκαιρία, με αφορμή το «κλείσιμο» της ΕΡΤ, και στο διαδίκτυο άρχισαν να δημοσιεύουν νέα «λουκέτα» που έρχονται σε οργανισμούς και υπηρεσίες, όπως νοσοκομεία κ.α. Μεταξύ, δε, των νοσοκομείων που «έκλεισαν» τις προηγούμενες μέρες οι διαδικτυακοί φωστήρες, περιλαμβάνεται και αυτό της Κυπαρισσίας. Χθες, μάλιστα έφθασαν στο σημείο να «κλείσουν» και το Νοσοκομείο Καλαμάτας! Και δώσε αναδημοσιεύσεις, δώσε σχολιασμούς, δώσε κατάρες, δώσε βρισιές, δώσε οι «πρόθυμοι» να σηκώσουν το θέμα, να το ανεβάσουν, να το σπρώξουν, να το θέσουν σε συμβούλια και διαβούλια, ακόμα και στη Βουλή! Αν διάβαζαν καλύτερα τα κείμενα των δημοσιεύσεων, και είχαν και μια έστω στοιχειώδη γνώση των πραγμάτων, αμέσως θα καταλάβαιναν ότι πρόκειται περί αποκοπής, απομόνωσης, αντιγραφής και επικόλλησης τμήματος δημοσιευμάτων προ ετών και συγκεκριμένα του έτους 2011 για το σχέδιο αναδιάταξης των Μονάδων Υγείας!
Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο και, βεβαίως, πανικός στον κόσμο, που πια δεν ξέρει τι να πιστέψει και τι όχι, καθώς και τι του ξημερώνει!

Y.Γ. Το Kyparissia News Blog ηταν απο τα λιγα ιστολογια που δεν ανηρτησε τη ''πληροφορια'' και μαλιστα δεχθηκε εντονες κριτικες εως και για συγκαλυψη (μηπως και γινοταν και θα το κρατουσαμε κρυφο εμεις!) απο καποιους ''παντογνωστες''.
Υπομονη κυριοι,μην επιδιδεστε στο γνωστο παθος σας μερικοι,τον λα'ι'κισμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.