Oι εκβιασμοι δεν περνανε...χαλαρωστε!

Γραφει ο Γιωργος Καλογεροπουλος Διαχειριστης του Κyparissia News Blog

Αρχικα θελω να ζητησω συγνωμη και να απολογηθω στους αναγνωστες του ιστολογιου για αυτα που θα διαβασουν παρακατω.
Απο αρχης του Κyparissia News Blog μεχρι σημερα oυδεποτε εχω τοποθετηθει επι προσωπικου,αντιθετα αρκετες φορες εχω εκφρασει ενυπογραφα την προσωπικη μου αποψη.
Συνεπως για πρωτη και τελευταια φορα που θα συμβει ζητω τη κατανοηση και υπομονη σας για κατι που ετσι και αλλιως θεωρω αντιδεοντολογικο.
Επειδη καποιες φορες ομως τα ορια στη ζωη ειναι για να τα ξεπερναμε ετσι θα κανω και εγω σημερα.

Και συνεχιζω στο δια ταυτα.
Οποιοσδηποτε εχει στοιχεια
τα οποια με αφορουν σε οποια φυση και θεση της προσωπικης μου ζωης και τα οποια με μεμφονται, τον προκαλω να σπευσει επωνυμα να τα καταθεσει στους αρμοδιους δικαστικους φορεις.
Θα διασκεδασω απιστευτα με τα χρηματα που θα διαθετω σε ανθρωπους που το εχουν αναγκη στη πολη μας και οχι μονο,απο τις αγωγες που θα του επιδωσω και θα κερδισω στα Δικαστηρια.
Αυτα,για να καταλαβουν καποιοι οτι απο απειλες και εκβιασμους δε ''χαμπαριαζω'' οπως λενε στα μερη μας!
Στο θεμα δε θα επανελθω παρα πλεον μεσω του δικηγορου μου και επιφυλασσομαι για πασα προστασια μου απο τη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος με την οποια και στο παρελθον ως Διαχειριστης του ιστολογιου εχω συνεργαστει,οσο και απο τα δικαιωματα που μου δινει ο Νομος.

4 σχόλια:

  1. Τί συμβαίνει;;;στη πέσανε οι Συριζαίοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλτατε Γιωργο.Καλο θα ηταν να μας ενημερωσεις περι τινος προκειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟ.ΧΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΒΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.