Αίσθηση από το συνδυασμό των επαγγελματιών που διεκδικουν τον Δημο

Αίσθηση προκάλεσε στην Τριφυλία το νέο ότι επαγγελματίες και έμποροι συγκροτούν εκλογικό συνδυασμό για να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Δήμο Τριφυλίας.
Μάλιστα, χθες αρκετοί πολίτες έλεγαν όλο νόημα: «Είδαμε που φτάσαμε και από τόσους και τόσους δημάρχους, συμβούλους και παράγοντες! Τους
κάναμε “επαγγελματίες” σωτήρες μας τόσα χρόνια και να τα χαΐρια μας!
Οι επαγγελματίες της αγοράς και της βιοπάλης μπορεί να τα καταφέρουν καλύτερα! Τουλάχιστον αυτοί θα το προσπαθήσουν, όπως κάνουν και στις δουλειές τους!».

Αποφασισμένος ο εμπορικός κόσμος της Τριφυλίας
Διάβασαν, είδαν, άκουσαν για τον εκλογικό συνδυασμό εμπόρων και επαγγελματιών, αυτοδιοικητικοί και γενικώς πολιτικά ενασχολούμενοι στην Τριφυλία και, μαθαίνω, «την άκουσαν»! Από τώρα; Είναι πολύ νωρίς! Μετά τα «μπάνια του λαού», από Σεπτέμβρη έρχονται οι εκπλήξεις, λένε άνθρωποι που στηρίζουν ενεργά την πρωτοβουλία για το συνδυασμό των ανθρώπων της αγοράς, επισημαίνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι ο εμπορικός κόσμος είναι αποφασισμένος να τραβήξει την πορεία του στις εκλογές για το Δήμο!

Χαλαρά…
Κάτι το γενικότερο ασταθές πολιτικό κλίμα, κάτι όσα ακολούθησαν την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, κάτι η συγκυβέρνηση Ν.Δ. με ΠΑΣΟΚ, κάτι η αβεβαιότητα για τον εκλογικό νόμο και το εκλογικό σύστημα για τις δημοτικές εκλογές και στην Τριφυλία, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχεδιάζουν, πονοκεφαλιάζουν, σβήνουν, γράφουν και πλάθουν διάφορα σενάρια στο μυαλό τους εν όψει των εκλογών!
Κι όμως, ούτε Προφήτης να είναι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να εκτιμήσει πώς θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τότε και ποια θα είναι τα τοπικά «δεδομένα». Πόσω μάλλον, όταν οι «σεναριογράφοι» έχουν δει πολλές φορές στον ύπνο και τον ξύπνιο τους εφιάλτες και φαντάσματα! Χαλαρά, λοιπόν.


Ηλίας Γιαννόπουλος
''ΘΑΡΡΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.