Ποιοι σπανε τα τηλεφωνα για το χρισμα και ποιοι γλυστρανε σαν τα χελια;

Ζυμωσεις,ανακαταταξεις,''μεταγραφες'',βολιδοσκοπησεις,παρασκηνια και ''πηγαδακια''...
Ποιος θα κατεβει,ποιος θα παρει το χρισμα,ποιον να διαλεξουμε,με ποιον μας συμφερει,τι θα πουμε και τι δεν θα πουμε.Αλλοι θα φανταζουν ''ενεργοι'',αλλοι θα θελουν να κερασουν τη ρακι τους σε οσους το επιθυμουν και αλλοι παλι θα αλλαζουν χρωματα, πρασινοι θα γινονται κοκκινοι,αλλοι γαλαζιοι θα
γινονται μαυροι ή τελος παντων θα ''σκουραινουν'' λιγο,αλλοι επισης θα γινονται λευκοι και αχρωμοι απορριπτοντας το παρελθον τους ψαχνοντας νεα λιμανια να ορμησουν ως αναβαπτισμενοι.
Πολλοι διαβαζουν,πολλοι ρωτανε,περισσοτεροι ελπιζουν και τα συντροφικα μαχαιρωματα αρχιζουν να εντεινονται αλλα προς το παρον
ψιθυριζονται,ενω αλλοι σχεδιαζουν βλεποντας μετα την καλπη τους συσχετισμους και τι σταση θα κρατησουν ως πιθανοι ρυθμιστες.
Θα δουμε πολλους τους επομενους μηνες να αποτραβιουνται απο την εγχρωμη καρεκλα τους,να πινουν καφεδακια σε αλλες πολεις εκτος απο τη δικη τους (Καλλικρατικος γαρ ο Δημος) και φυσικα οι δικαιολογιες οι γνωστες στους κακους και δυστροπους δημοτες-ψηφοφορους να δινουν και να παιρνουν.
Και με πεσμενα τα κεφαλια καποιων απο τους ισχυρους ''δημιους'' της κεντρικης σκηνης,οτι θα εχει απομεινει απο αυτα θα διατεθει προς βορα στους αδηφαγους Τριφυλιους πολιτες, απο τους λιγους εναπομειναντες και διασωθεντες αρχοντες.
Α,και μη ξεχναμε...τα τηλεφωνα θα σπανε για τις ''εγκρισεις'' ανωθεν!

Υ.Γ. Το ωραιο και διασκεδαστικο,σε ενα ενημερωτικο ιστολογιο με στοιχειωδη εστω αναγνωσιμοτητα ειναι οτι ολοι οι καλοθελητες τηλεφωνουν συχνα και ''ενημερωνουν'' για τα καλουδια ''φιλων'' και ''εχθρων''.
Γι'αυτο αυριο κυριες και κυριοι Δ.Σ. μην αγχωθειτε για οτι διαβαζετε...ψαξτε γυρω σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.