Συσκεψη Αντιπεριφερειας με ΚΤΕΛ Μεσσηνιας για τουριστικα και μαθητικα δρομολογια

Εχθες Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη  Παναγιώτη Αλευρά και τη συμμετοχή του προεδρείου του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και υπηρεσιακών παραγόντων των Διευθύνσεων Μεταφορών και Οικονομικού της ΠΕΜ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Διοικητήριο με θέματα:
α) Την τροποποίηση δρομολογίων για
την τουριστική περίοδο προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Νομού, κυρίως σε τουριστικούς, ιστορικούς και πολιτιστικούς προορισμούς (π.χ. Αρχαία Ιθώμη κ.λπ.)
β) Την προετοιμασία για τη διενέργεια διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2013 – 2014.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την αναγκαιότητα τόσο για τη δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στους αρχαιολογικούς – τουριστικούς προορισμούς του Νομού και υπήρξε άμεση ανταπόκριση του ΚΤΕΛ, όσο και για την ένταση των εργασιών προετοιμασίας μεταφοράς των μαθητών για το ερχόμενο σχολικό έτος από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.