''Μια πολη μαγικη...'' ειναι η Κυπαρισσια για τον Β.Λεκκα

Το βράδυ της Τετάρτης στις 9.30 όλοι μαζί τραγουδάμε για την Παλιά Πόλη με τον Βασίλη Λέκκα  και την Klaudia Delmer. Οι καλλιτέχνες αφιερώνουν την βραδιά και τα τραγούδια τους στην Παλιά Πόλη και το Πρόγραμμα για την προστασία και ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας  μαζί με το Ωδείο Πύλου οργανώνουν τη συναυλία στο Ηρώον.
Η εμφάνιση του Βασίλη Λέκκα και της Klaudia Delmer, με αυθεντικό σκηνικό ένα από τα πολλά αρχοντικά του διατηρητέου οικισμού, αναδεικνύει και προβάλει την αξία της Παλιάς Πόλης. Ο Βασίλης Λέκκας είναι από τους μεγάλους Ελληνες  καλλιτέχνες  και ο αγαπημένος ερμηνευτής των τραγουδιών του Μάνου Χατζηδάκι. Η Klaudia Delmer, με την
αισθαντική φωνή  της,  έχει  μια εξαιρετική δισκογραφική συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα.
Η ενορχήστρωση είναι του Γιάννη Σταθόπουλου, ιδρυτή του Ωδείου Πύλου.
Προβλέπεται μια μαγική βραδιά σε μια πόλη μαγική. Μην τη χάσετε.
Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη στις 7/8 στος 9.30 το βράδυ στο Ηρώον, στην Παλιά Πόλη. Εισητήρια προπωλούνται  στο μπαρ ΑΛΓΟΡΥΘΜΟΣ στην Παλιά Πόλη, στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευάς Ψιλογαλάνης δίπλα στη Eurobank και στον Παλιό Νερόμυλο.

2 σχόλια:

  1. βαρέθηκα με αυτές τις αρπαχτές !!!!!!!!!!!!! Εδώ εχει καταρευσει ολη η κοινωνία και μερικοί Καραμουτζούνηδες αρέσκονται στις αρπαχτές επιτελόντας ετσι και κοινωνικό εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε φιλε τωρα... αρπαχτη με 25€ για πολυτεκνη οικογενεια??? μην το ξαναπεις αυτο...

      mim the dik

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.