Παραιτηθηκε ο Π.Μποζος απο τη διοικηση του Νοσοκομειου

Παραιτηθηκε από τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας,από τα τέλη Ιουλίου ο Παναγιώτης Μπόζος
Στην επιστολη της παραιτήσεώς του ο κ. Μπόζος δεν αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό είχε εκφράσει έντονη
δυσαρέσκεια για τα όσα αρνητικά ακούγονταν και γράφονταν για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπως συγχώνευση, υποβάθμιση κλείσιμο κ.λπ. Άνθρωποι του κύκλου του, μάλιστα, αναφέρουν ότι ως Κυπαρίσσιος δε θα ήθελε να έχει καμία ανάμειξη σε άσχημες αποφάσεις που ενδέχεται να ληφθούν το επόμενο διάστημα για το νοσοκομείο της πόλης του.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Μπόζος είχε αναλάβει διοικητής στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ μετά τη διασύνδεσή του με αυτό της Καλαμάτας και τη μετονομασία τους σε Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, συμμετείχε στην ενιαία Διοίκηση των δύο ιδρυμάτων ως αναπληρωτής διοικητής (με διοικητή τον Γιώργο Μπέζο) και με αρμοδιότητα το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.