Α.Ο.Α.Ξ.Κ : "Μικτό" γεμάτο ελπίδες και όχι άδικα!!!

Το νέο "δίδυμο" Μπαριάμης-Παπανικολάου
Ένα νέο μικτό είναι έτοιμο για το τουρνουά των Κρεστένων που θα γίνει στο Κάτω Σαμικό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Αυγούστου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου πανελληνίου πρωταθλήματος Beach-Racket 2013.
Οι Αντώνης Μπαριάμης και Αγγελική Παπανικολάου θα κάνουν την «παρθενική τους» εμφάνιση στην παραλία του Κάτω Σαμικού, το πιθανότερο το Σάββατο 17/08.
Αν και οι συμμετοχές δεν έχουν «κλείσει» για τον Α.Ο.Α.Ξ.Κ, ο πρόεδρος κ. Βρεττός, σε ερώτηση που του κάναμε απάντησε θετικά, σε σχέση με την νέα συμμετοχή.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Α.Ξ.Κ κ. Βρεττός στηρίζει την καινούργια συμμετοχή
Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Γκοτσόπουλος, θεωρούν πως μπορεί να γίνει η αρχή ώστε το μικτό αυτό ζευγάρι να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την «πολύ καλή εμφάνιση» που συνήθως ακούμε για τις συμμετοχές του συλλόγου στην κατηγορία αυτή.
"χαλαρές" στιγμές για τον πρόεδρο και τον γ.γ, Α. Βρεττό και Π. Γκοτσόπουλο αντίστοιχα 
Ο Α. Μπαριάμης μας δήλωσε ότι «ίσως είναι η ώρα να ανέβουμε στο βάθρο και εμείς οι Κυπαρίσσιοι», ωστόσο η συμπαίκτριά του ήταν πιο μετριοπαθής λέγοντας ότι « θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από αυτό το τουρνουά, σίγουρα όμως οι διεκδικήσεις μας θα αυξηθούν στο μέλλον»  .
Ας ευχηθούμε και σε αυτά τα παιδιά που επέλεξαν να αγωνιστούν κάνοντας το χόμπι τους, καλή επιτυχία και γιατί όχι ένα μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.