Ονειρευονται σφυροδρεπανα στη Ν.Δ.;

Με μεγαλη απορια και σχεδον αναυδος ο καθε μετριοφρων και στοιχειωδως λογικος πολιτης παρακολουθει τις καθαιρεσεις και ''καρατομησεις'' των ανωτατων και ανωτερων αξκων της ΕΛ.ΑΣ.
-και κατα πως φαινεται στη πορεια- και στελεχων των Ε.Δ. ως
''σταγονιδια''.
Συγκεκριμενα τεθηκαν σε διαθεσιμοτητα
 - Ο υποστράτηγος, προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ο διοικητής και ο υποδιοικητής της ΕΚΑΜ.
- Ο αστυνομικός διευθυντής, προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
- Ο αστυνομικός υποδιευθυντής, προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής.
- Ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στο Κερατσίνι, επειδή, σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες, άτομα με πολιτικά πετούσαν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18ης Σεπτεμβρίου 2013 εναντίον διαδηλωτών στην πορεία μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, χωρίς να παρεμποδίζονται και χωρίς να συλλαμβάνονται.
- Ο αστυνόμος διοικητής της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.
- Ο αστυνόμος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας.
Ουδεις αμφιβαλλει οτι πρεπει να συμβει εαν και εφ'οσον εμπλεκονται ενστολοι σε παρακρατικες και
παρανομες δρασεις οποιου φορεα και αν ειναι αυτος.
Αλλα σιγουρα πρεπει πρωτιστως να πραγματοποιηθουν οι αναλογες ΕΔΕ,να στοιχειοθετηθουν κατηγοριες και στην συνεχεια να προβουν σε οποιες πειθαρχικες διωξεις.
Με την λογικη του ''παιρνω κεφαλια'' για να ικανοποιησω επικοινωνιακες τακτικες δεν παει πουθενα η ολη ιστορια και αν μη τι αλλο περισσοτερο βλαπτει καθως ο κοσμος δεν παραμυθιαζεται ευκολα πλεον με τετοια τρικ και τερτιπια.
Αν η ικανοποιηση δημοσκοπικα της Ν.Δ. προεχει ειτε ως κυβερνηση,ειτε ως υποψηφιοτητα του κ.Δενδια για την Αθηνα και στρεφει το κομμα προς την αριστερα και της κλεινει πονηρα το ματι,θορυβημενη απο μια πιθανη ηττα ή εστω δυσκολη επικρατηση στη πρωτευουσα της χωρας ας σκεφτουν στη Συγγρου οτι εναν θα φερουν και τρεις θα χασουν...ο ισως δυσαρεστημενος ψηφοφορος της Χ.Α. μπορει να επιστρεψει στο ''μαντρι'' οπως λεει ο λαος,αλλα οι αριστεροι ετσι κι αλλιως δεν θα ενταχθουν σε αυτο,ποσο μαλλον δυσαρεσκεια θα καταλαβει τους συντηρητικους μεσους ψηφοφορους της Ν.Δ. και αν μη τι αλλο μεγαλες απωλειες αναμεσα στους ενστολους που παραδοσιακα ανηκουν στο κυβερνων κομμα θα καταγραφουν.
Οι ενστολοι εχουν πληγωθει οικονομικα και ηθικα σε πολυ μεγαλο βαθμο τα τελευταια χρονια και παραδοσιακα κουβαλανε τις αμαρτιες περασμενων πολλων δεκαετιων αδικαιολογητα.
Οι τακτικες αυτες θυμιζουν χριστιανικους διωγμους απο τους Ρωμαιους και η πυρα και τα λιονταρια περιμενουν τους αμαρτωλους.
Μηπως τελικα οι ''εχθροι'' των ενστολων ειναι αυτοι που εμφανιζονται ως φιλοι και προστατες τους εδω και χρονια;
Mηπως τελικα η Αριστερα δεν ειναι τοσο κακη και εχθρικη; αλλωστε λιγοτερο οδυρονται και διαμαρτυρονται στη Κουμουνδουρου και στον Περισσο.Εχει υπερκαλυψει τις φωνες τους ο κ.Δενδιας.
Μηπως στη Ν.Δ. τωρα που εσβησαν και πεταξαν τον πυρσο,ονειρευονται σφυροδρεπανα;

10 σχόλια:

  1. Σε ένα blog που σέβεται τον εαυτό του και τους αναγνώστες του, τα άρθρα του ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενυπόγραφα. Από την στιγμή που προσπαθείτε να διαμορφώσετε πολιτικές συνειδήσεις, η δεοντολογία προστάζει να γνωρίζουν οι αναγνώστες ΠΟΙΟΣ είναι ο συγγραφέας του άρθρου, έτσι ώστε να κριθούν οι απόψεις του στο κοντινό μέλλον. Ευχαριστώ (Δεν αντέχω να σχολιάσω την ουσία του άρθρου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ενημερωνουμε οτι στον κωδικα δημοσιογραφικης δεοντολογιας ανυπογραφο αρθρο λογιζεται οτι εκφραζει συνολικα τον τιτλο του μεσου που δημοσιευεται.Σχετικα με την αποψη σας οτι προσπαθουμε να διαμορφωσουμε συνειδησεις,δεν τη δεχομαστε καθως απλα καταθετουμε την οπτικη μας.Προφανως κρινομαστε για αυτη.Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ.Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
    ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ admin νομίζω υπέπεσες σε σφάλμα, και εάν θέλεις να είσαι σωστός όπως έχει υπάρξει έως τώρα, μπορείς απλά να το παραδεχθείς. Δεν θα σταθώ στην ουσία του άρθρου καθώς είναι προφανώς προσωπικές απόψεις με τις οποίες κάποιος μπορεί να συμφωνεί η να διαφωνεί. Απλά μια σημείωση πολλές φορές χρειάζονται ριζικές αλλαγές και κάθετες...και ο Κ. Δένδιας μαζί με τον Κ. Σαμαρά κάνουν πολύ καλή δουλεία.
    Σχετικά με τη χρυσή αυγή και τις τακτικές θα πρότεινα προς γνώση ενημέρωση και συμμόρφωση να παρακολουθήσει ο συντάκτης του άρθρου ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ με τίτλο "Hitler's Dark Charisma" όπου περιγράφετε η διαδρομή και η διάδοση του Ναζισμού μέσω ενός χαρισματικού ηγέτη και εν μέσω οικονομικών και πολιτικών αλλαγών από το 1913- 1945. Εκεί θα δείτε και την άποψη του Αρχηγού του Γενικού επιτελείου Στρατού των Γερμανών, Ludwig August Theodor Beck οποίος παραιτήθηκε το 1938 , αφήνοντας μια επιστολή προφητεία για το μέλλον της Γερμανίας και του πολέμου σαν παρακαταθήκη.
    Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει η πολιτική και η Ιστορία και είστε όπως ο γράφον ένας πραγματικός εθνικιστής και πατριώτης και δεν θέλετε να μένετε στην επιφάνεια ρίξτε μια ματιά, και θα βρείτε πολλές ομοιότητες με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και με συγκεκριμένες τακτικές των Ναζί πριν τον Πόλεμο, ακόμα και σε σχέση με την συμπεριφορά τους στους συντρόφους τους όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά…
    Κλείνοντας να αναφέρω ότι ο Χίτλερ στις εκλογές του 1928 κατέλαβε ποσοστό μόλις 2,8% και σε 5 χρόνια το 1933 ήταν καγκελάριος, το 1945 δε, νεκρός με την Γερμανία να μετρά 7,9 εκατομμύρια νεκρούς και η Ευρώπη γύρω στα 50 εως 70
    Ευτυχώς ο Κ. Μιχαλολίακος δεν έχει κανένα από τα χαρίσματα του Χίτλερ και μάλλον οι ¨Έλληνες είναι λίγο περισσότερο έξυπνοι η λιγότερο ματαιόδοξοι από τους Γερμανούς
    Με εκτίμηση
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε αναγνωστη προφανως και δεν τοποθετουμε τις αποψεις μας ως συντακτικη ομαδα στον κυκλο του Εθνικισμου.Επισης ειναι πασιφανες οτι καταδικαζουμε στο αρθρο οποια πιθανη εμπλοκη ενστολων σε παρακρατικες και παρανομες δρασεις.Τουτο δε σημαινει ομως θα επικροτησουμε και επιβραβευσουμε τις τακτικες "διωγμων" της Ν.Δ. απεναντι στην Αστυνομια και το Στρατευμα για λογους επικοινωνιακους και ανευ στοιχειοθετημενων κατηγοριων,παρα μονο απο καποιες "υποψιες" και "καταγγελιες" μελων Αριστερων φορεων και κομματων. Οσο για τα ιστορικα στοιχεια που αναφερετε,ειναι υπαρκτα,αποδεδειγμενα και ακρως διδακτικα.Σας ευχαριστουμε για την αποψη σας.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Γ.Π είναι θεμιτό και εποικοδομητικό οι απόψεις, τα δημοσιεύματα, οι αναρτήσεις γενικά να υπόκεινται σε σχόλια ώστε να υπάρχει διάλογος και να καταθέτουν όλοι τις σκέψεις και τις απόψεις τους πάνω στο θέμα στο οποίο αναφέρεται η εκάστοτε δημοσίευση.
      Αρχικά να πω ότι είμαι από αυτούς που υποστηρίζω ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξουν πολλά στην χώρα αυτή και δυστυχώς, ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ είναι το μνημόνιο ΚΑΙ ΜΟΝΟ καθώς έτσι τα καταφέραμε!!!!! Ίσως με πιο σωστό τρόπο εφαρμογής του, αλλά μόνο με αυτό!!!
      Θαρρώ, γνωρίζοντας τους συντάκτες και τους admin του blog αυτού ότι είναι δεδομένη η αποστροφή τους σε «μορφώματα» (όπως αποκαλείται τελευταία) τύπου «Χρυσής Αυγής».
      Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να είναι κάποιος εθνικιστής και αυτό αποτελεί την προσωπική μου άποψη.
      Αγαπώ την χώρα μου, θέλω να διοικείται πάντα προς το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, δεν επιθυμώ την αθρόα είσοδο μεταναστών στην χώρα, εννοείται ότι είμαι κατά των εγκληματικών ενεργειών κατά μεταναστών καθώς είναι και αυτοί άνθρωποι και μόνο γι’ αυτό… όπως είμαι κατά και των επιθέσεων κατά των πατριωτών μας… αυτό δηλαδή είναι ναζισμός;;;; φασισμός;; τι ακριβώς είναι;;;
      Το ότι θέλω και τιμώ την σημαία, για την οποία υπηρέτησα 18 μήνες και επιθυμώ στις εθνικές εορτές να την έχω στο μπαλκόνι μου είναι ναζισμός;;;
      Οτιδήποτε υιοθετεί το κόμμα της Χ.Α γίνεται «απαγορευμένος καρπός» για όλους τους άλλους;;;
      Ο Βάγκνερ, με την αντισημιτική του αντίληψη δεν λέω, (δεν είναι και ο μόνος), επειδή «ηχούσε» σε κάθε ναζιστική εκδήλωση και ήταν ο αγαπημένος το Χίτλερ και όχι μόνο ήταν ναζιστής;;;;


      Πάμε και στον κ. Δένδια και τον κ. Σαμαρά τώρα…
      Καλά, πριν δυο μήνες «βραβεύτηκαν» οι επικεφαλείς των Ε.Κ.Α.Μ για τις μάχες με τους δραπέτες των Τρικάλων, τώρα έγιναν «νεοναζί»;;;
      Πριν δυο περίπου χρόνια, ο ΓΑΠ μαζί με τον Πάνο Μπεγλίτη «αποκεφάλισε» την ηγεσία τους στρατεύματος, όλων των όπλων, με την δικαιολογία ότι ετοίμαζαν πραξικόπημα και τότε ο νυν Π.Κ (πρόεδρος της κυβέρνησης), έλεγε τα δικά του!!!
      Φυσικά όλες οι μεγάλες αλλαγές, δυστυχώς, πρέπει να γίνονται με απλές, αλλά «κοφτές» αποφάσεις και κινήσεις… έτσι όμως πρέπει να γίνει και όταν εκπρόσωποι των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» ( άλλο ανέκδοτο), καλούν σε «πάλη», «πόλεμο στους δρόμους», « να συγκεντρώσουμε πέτρες, καδρόνια, μπουκάλια γιατί θα χρειαστούν»…. Όταν επίσης λένε από του βήματος της βουλής: «καλούμε τον κόσμο να μην εφαρμόσει τον νόμο και να τον ανατρέψει με αγώνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο!!!!!!!!» και πάντα «εντός νόμου, έεεεεε;;;;;»
      Κλείνοντας να αναφέρω και εγώ ότι θα πρέπει να είναι κανείς αφελής (τουλάχιστον) αν πιστεύει ότι μπορεί ο Μιχαλολιάκος να διαθέτει έστω και στο ελάχιστο την ευστροφία και την οξυδέρκεια του Χίτλερ!!! Μην τρελαθούμε κι ’όλας…
      Όσο για τους Έλληνες σήμερα…(εδώ και 25 χρόνια δηλαδή τουλάχιστον)…… ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι περισσότερο κουτοί και με μνήμη χρυσόψαρου από όσο νομίζετε, εννοείται σε ότι αφορά την πολιτική σκέψη… «χειροτερότεροι» από τους Γερμανούς, εννοείται πολύ πιο ματαιόδοξοι, (μήπως δεν ζούσατε στην χώρα μας;; εδώ ζούσατε!!!) διαφορετικά θα είχε άλλη εικόνα η χώρα και όχι αυτό το χάλι
      Με εκτίμηση
      Τ.Α

      Διαγραφή
  5. MIA XAΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ BLOG.ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΚΚΕ.ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Τ.Α
    Το να είναι κανείς εθνικιστής και πατριώτης είναι πέρα από θεμιτό, κατά την γνώμη μου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Απλά να εμφανίζετε ένα κόμμα ηλιθίων και αμόρφωτων που και ακόμα και οι ελάχιστοι που έχουν διαβάσει τον "Αγών μου" και άλλα Εθνικοσοσιαλιστικά μανιφέστα , δεν καταλαβαίνουν τίποτα , και να μην ξέρουν στάλα αρχαιοελληνικής και σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ιστορίας , είναι ντροπή και ξεπεσμός. ¨όποτε αρνούμαι να τους υποστηρίξω στο σύνολο των απόψεων τους ακόμα και αν με ορισμένες όπως και εσύ προανέφερες κάθε λογικό ¨Έλληνας μπορεί να συμφωνήσει΄π.χ. το θέμα της Λαθρομετανάστευσης. Ο λόγος είναι προφανής θαρρώ, δεν έχουν υπόβαθρο να στηρίξουν ενα πατριωτικό Εθνικιστικό ενιαίο μέτωπο, πρόκειται περί φελλών με μόνο σκοπό το προσωπικό όφελος και την προβολή, χωρίς κανένα ουσιαστικό όραμα για την Πατρίδα και το Έθνος, κανένα σχέδιο , και με οχλαγωγίες και φωνές αποτέλεσμα δεν υπήρξε ποτέ. Και για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος Χ.Α. της πόλης έχει διαβάσει ποτέ κάτι άλλο εκτός απο αθλητικές εφημερίδες, μπορεί να σταθεί σε μια συζήτηση εθνικοσοσιαλιστικού περιεχομένου. Εάν του μιλήσεις για τον Γκέμπελς και την επιστήμη της προπαγάνδας μάλλον θα νομίζει ότι είναι παίκτης της Ντόρτμουντ.
    Για να μην μακρηγορώ υπάρχει ανάγκη Εθνικού Πατριωτικού Εθνικιστικού μετώπου αλλά βασισμένο σε πολιτικές αρχές και πεποιθήσεις και οχι σε άναρχες οπορτουνίστικες κραυγες.

    Αρνούμε σαν γνήσιος Εθνικιστής που γαλουχίθηκα και μεγαλωσα τιμώντας τον Μεταξα να ακολουθήσω ένα τσίρκο πρώην κρατηκοδίαιτων δεξιων και Πασόκων
    δειλών και γελίων όψιμων ψευτοεθνικιστών που δεν έχουν καν το θάρρος να αναγνωρίσουν ένα λάθος και που ξεφορτώνονται τους συντόφους τους σαν τσουβάλια όταν κατι δεν πάει καλά. Εθνικισμός σημαίνει πιστη ενότητα στηριξη και Μπεσα να το πω λαικα,ϊσως κάποιοι παλαιοί δεξιοί καταλαβαίνουν τι εννοώ
    Με εκτίμηση
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά πολύ συντομα θα δούμε εαν είχε δίκο ο Σαμαρας και ο Δενδιας...και τα σχόλια καθως και το άρθρο θα μπορεί να κριθεί ύπο άλλο πρίσμα. ϊσως τελικά και να χρειαζονταν οι καρατομησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.