Γιωργος Ζωης.Ενας πυροσβεστης απο τη Κυπαρισσια ηρωας στη Μυκονο.

Ηρωας αποτελει εδω και μερες ο Γιωργος Ζωης,ο πυροσβεστης απο τη Φιγαλεια,που υπηρετει στο Πυροσβεστικο Κλιμακιο της Κυπαρισσιας και αυτη τη περιοδο ως αποσπασμενος , προσφερει τις υπηρεσιες του στο νησι της Μυκονου.
Πιο συγκεκριμενα ο κ.Ζωης πριν ημερες καταφερε μαζι με αλλον εναν συναδελφο
του να ελεγξουν και να κατασβεσουν πυρκαγια σε λιβαδι στη περιοχη του Βοθωνα της Μυκονου κοντα στο αεροδρομιο.Αξιοσημειωτο οτι οι 2 πυροσβεστες παρεμειναν σε επιφυλακη για πιθανη αναζωπυρωση μετα τη κατασβεση παρολη τη κοπωση που τους ειχε καταβαλλει.
Το δευτερο περιστατικο αφορα την πυρκαγια στο ξενοδοχείο «Apollon» στο γιαλό Μυκόνου, το κτίσμα που στέγαζε το ιστορικό σπίτι της ηρωίδας της ελληνικής επανάστασης Μαντώς Μαυρογένους.Η φωτιά ξεκίνησε από παρακείμενο εστιατόριο και γρήγορα επεκτάθηκε στον πάνω όροφο όπου βρίσκεται το ιστορικό ξενοδοχείο.
Στη μάχη με τις φλόγες έπεσαν άντρες της πυροσβεστικής οπου και εκει πρωτοστατησε ο πυροσβεστης Γιωργος Ζωης, αξιωματικοί του λιμενικού καθώς και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
Ας δωσουμε τα συγχαρητηρια μας στον αξιο πυροσβεστη και με χαρα τον περιμενουμε στα πατρια εδαφη και στη Πυροσβεστικη της Κυπαρισσιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.