Συναυλία στη Κυπαρισσια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Συναυλία στο "Τρενοτεχνείον" στην Κυπαρισσία θα δώσει αυτό το Σάββατο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις 9 το βράδυ.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιορτάζει φέτος 40 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει επί σκηνής. Η συναυλία έχει χαρακτήρα γιορτής και θα
συνοψίσει μια διαδρομή γεμάτη σημαντικές στιγμές, χιλιάδες πωλήσεις δίσκων, σπουδαίες συνεργασίες, άπειρες συναυλίες, πολλή συγκίνηση και εκατοντάδες ρεφρέν.
Από το Μίκη Θεοδωράκη στο Μάνο Λοΐζο. Από εκεί στο Θάνο Μικρούτσικο και το Γιώργο Τσαγκάρη μα και στα νέα παιδιά που έγραψαν για το δίσκο «Αφετηρία». Μελοποιημένη ποίηση του Λειβαδίτη και του Καρυωτάκη. Του Καββαδία μα και του Τριπολίτη. Του Αλκη Αλκαίου και του Οδυσσέα Ιωάννου. Του Νικόλα Ασιμου και του Σταμάτη Μεσημέρη. Τραγούδια που σαν τα παραμύθια, δεν έχουν καμία ηλικία, καμία προσωρινότητα.
Η συναυλία που έγινε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, τώρα "ταξιδεύει" και στην Κυπαρισσία.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.